Lauantaina lähdettiin heti aamusella Johannan ja Jackyn kansas Elonkiertoon kävelylle. Ilma oli hieman sumuinen, mutta silti syksyisen kaunis. Muutama muukin sinne oli eksnyt, mutta rauahssa saatiin kävellä. Koirat sai juosta ihan kiitettävästi, Fyrakin alkaa taas juoksemaan eli valeraskaus taitaa kohta olla jo ohitse Onneksi tykkää silti leikkiä leluilla ja muutenkin on reipas. Kivan aamulenkin jälkeen jätin koirat porukoille hoitoon ja lähdin itse Helsinkiin tapaamaan opiskelukavereita.

Sunnuntaina kotiuduin iltapäivällä. Tolppa oli koirien kanssa vastassa ja ne oli aika riehakkaita kun tunnistivat mut Duo kantoi koko kotimatkan mun hanskaa suussa ja Fyra tietysti toista. Duohan ei normaalisti kanna yhtään mitään, mutta nytkin sen piti taas esitellä jotain... Kotona vaihdoin vaatteet ja mentiin Johannan takapihalle hieman treenailemaan pysymistä. Otettiin tällä kertaa kahden hypyn takaa ja kaikki koirat olivat loistavia. Sain tehtyä hyviä häiriöitä. Mummo oli ihan super Voi kun tuon saisi nyt siirrettyä kisakentille, niin rauhallisesti ilman minkäänlaista stressiä se pysyy paikoillansa. Fyra keksi sitten yhden ei niin kivan jutun... Se tajusi että yhdestä kohtaa pystyy menemään puuaidan alta... Siellä on pienen länderinkokoinen aukko jos oikein itsensä venyttää pitkäksi. Sieltä se sitten karkaili muutamaan otteeseen Olin yllättynyt Fyran nokkeluuteen... Ei ne länderit taidakkaan olla ihan tyhmiä Kiitos Johannalle viikonlopun aktivoinneista!.

Illalla laitoin vielä tanssitunnin jälkeen tuulemaan ja leikkasin kaikki etupihan 12 pensasta maantasalle. Saa nähdä kasvaako siihen enään mitään keväällä On ainakin nyt siistin. Voisin tehdä saman myös etupihan aitaan, mutta siitä pitää vissiin puhua ensin muiden rivarinaapureiden kanssa