Torstaina lähdettiin töiden jälkeen Johannan ja poikien kanssa Hunnarille lenkille. Eipä olla siellä käyty kevään jälkeen. Nyt kun ilmat on viilennet uskaltaa sinnekkin taas mennä. Kesällähän tuolla saattaa olla niitä käärmeitä ja muutenkin paikalla on lähestulkoon aina uimareita.

Saatiin ihan rauhassa kiivetä mäkiä tosin muutama muukin koiraihminen sinne oli lähtenyt kävelylle Kaunis ilma ja ihana maasto. Kyllä siellä kelpasi kävellä hyvässä seurassa. Mulla oli vaan tytöt mukana kun Lucas alkoi ontumaan vasenta takatassuaan. Mitään siinä ei näy, mutta ilmeisesti siihen on joku piikki tai takiainen osunut. Nyt Lucas sitten repii tassuaan... Koirillakin taisi olla kivaa yhdessä. Duo sai ihan omia X-treme hepuleitansa. Ihmettelen oikeasti ettei se ole koskaan murtanut mitään paikkaansa (kop, kop, kop) Sen verran kovaa se välillä laittaa tuulemaan.

Johannalla oli kamera mukana joten muutama otoskin tarttui lissiin  Kiitos kuvaajalle lenkkiseurasta ja ihanista kuvista!.

Kuvat ©  Johanna Kuusi

Illalla tein vielä reippaana ravilenkit Bellan & Duon sekä Fyran kanssa. Olo oli aika zippi nukkumaan mentäessä. Perjantaina alkoi päivystys ja minä menin heti iltavuoroon eli vasta puolilta päivin töihin. Aamulla piti tehdä kaikenlaista, mutta päätin lopulta nukkua univelkaani pois. Käveltiin myös pitkä aamulenkki sekä treenailtiin takapihalla keppejä. Ihanan rauhallinen aamupäivä, näitä voisi olla useamminkin