Kuluva viikko on mennyt niin nopeasti. Joka päivä on tullut jotain reisuun liittyvää tehtyä. Tiistaina ja keskiviikkona oli koirien huoltopäivä. Tein ravilnekit ja mäkikävelyt. Keskiviikkona haettiin Fyran kanssa merkinnät loishäädöstä Eu-passiin. Samalla keikalla haettiin sitten se navigaattori... Nyt ei eksytä, tosin olen kartta versiotkin vielä tulostanut näyttelypaikasta ja hotellista.

Torstaina lähdettiin aksaamaan Turkuun tyttöjen kanssa. Tosin Mummo oli vain turistina mukana. Jaakolla oli taas tosi kimurantti rata jossa esteet oli tosi lähekkäin, ihan sumppuna. Duo kävi taas tosi pahoilla kierroksilla, sitä ällötti ihan suuresti se että ekan hypyn taakse oli joku koira pissinyt. Se ei voinut kunnolla istua edes, hienohelma Duon kanssa sain valssit onnistumaan kunhan Jaakko hetken aikaa potki pyllylle. Fyran kanssa kuvio ei sitten onnistunutkaan tai onnistu mutta liian hyvin. Fyra kääntyy niin hyvin esteillä että en pystynyt sitä ohjaamaan samallalailla kuin Duoa. Jouduin tekemään sylkkärin ja sen päälle vielä saksalaisen. Mun jalat ja kädet oli ihan solmussa. Jaakko sitten näytti Fyralla miten se kuuluu tehdä Voi masennus kun se meni hienosti ja vauhdikkaasti. Mun pitäisi päästä eroon siitä ajattelusta että Fyra on "apukoululainen" se on jo iso tyttö ja osaa vaikka mitä kunhan vain luottaisin siihen. Oikein kivat treenit Pää meinaa joka torstai räjähtää kun on niin paljon mietittävää kotimatkalla.

Tänään mulla olikin sitten vapaata. Aamulla nukuttiin pitkään ja tehtiin pitkä lenkki. Sen jälkeen hoidon omia asioita ja iltapäivällä lähdettiin Tolpan + koirien kanssa Elonkiertoon lenkille. Siellä oli NIIN kaunista ja hiljaista. Saatiin ihan rauhassa kävellä yli tunnin lenkki. Koirat päästeli kyllä höyryjä ihan kunnolla. Duo karsi puita ja juoksi Fyran perässä... On ne aika hauskoja otuksia Lenkin jälkeen heitin Tolpan ja isot koirat kotiin ja jatkettiin Fyran kanssa vielä Saareen. Saaressa meitä vastassa oli Iiris, Pipsa & Nemo Eipä olla pitkään aikaan käyty yhdessä lenkillä Koirilla oli kyllä kivaa, Fyra ja Nemo juoksenteli Ossi suussa. Tosin Saaressa oli muutama muukin kävelyllä sillä kolme kertaa meitä tultiin ihan yht'äkkiä vastaan. Pelästyttiin ihan sikana joka kerta. Ekalla ja vikalla kerralla vastassa oli myös koira mutta vika koira oli irti. Se ei onneksi tajunnut meidän koiria koska oli sen verran kulman takana. Kiitos kavereille lenkistä!.