Viikonloppu oli piiiitkästä aikaan ihan vapaa. Ei ollut töitä, ei mitään koira kisaa, eikä edes mitään ohjelmaa. Piruuttani katsoin kalenterista, että vastaava tilanne on ollut viimeksi huhtikuussa... Eli kyllä se sitten tuli ihan tarpeeseen Hengailla kotona ja tehdä mun lempipuuhaani eli siivota... Joulukoristeetkin pääsi ikkunaan ja huusholli kiilotettiin lattiasta kattoon.

Lauantaina lenkkeiltiin kylmässä ilmassa Johannan ja poikien kanssa. Suunnaksi otettiin Syrjäharju. Mulla oli vaan tytöt mukana kun en uskaltanut Lucasta rasittaa vielä niin paljoa. Aamulla se oli kuitenkin ollut jo pitkällä aamulenkillä. Ilma oli kylmä ja harmaa, ei voitu edes joulukuvia ottaa kun ei valo riittänyt. Koirilla tuntui olevan tooosi hauskaa Ne juoksi kun hullut tai Fyra & Jacky. Fyralla oli selvästi joku halipusupula koska se haki koko ajan huomiota Jackyltä. Oikein kiva lenkki ja rentoja koiria lenkin jälkeen.

Illalla meille tulikin sitten vieraita. Harvoin meillä ketään käy, mutta on noita koiria hauska seurata. Kauhea on esitys kun joku tulee kylään. Duo tyhjensi koko lelukopan, Fyra halusi olla koko ajan jonkun sylissä. Lucas kerjäsi huomiota saparoa heiluttamalla ja jopa Mummo tuli kerjäämään huomiota Se oli kaikista omituisinta, yleensä se vaan lymyilee työhuoneen sohvalla. Ikä tekee omituisia asioita...

Sunnuntaina oli vuorossa sitten ne joulukorttikuvaukset. Lähdettiin puolilta päivin Johannan ja poikien kanssa Elonkiertoon pyörimään. Aurinko paistoi korkealla, mutta oli aikas kylmä Taisi olla lähemmäs -15 astetta?. Näpit ja varpaat jäässä, mutta kyllä sinne joku kuva tarttui kameraankin. Alhaalla muutama otos sunnuntain kuvaussession lomasta. Iso kiitos hovikuvaajalle!

Kuvat ©  Johanna Kuusi

Iltaohjelmaan tulikin sitten pieni muutos kun ystävän koira oli karannut Forssan keskustassa. Lähdettiin sitten Tolpan kanssa polkupyörällä etsimään koiraa. Pyöräiltiin Kuusto-Keskusta-Tölö-Paavola-Talsoila-Keskusta akselilla 2 tuntia lähemmäs -20 asteen pakkasessa. Pyöräily oli loppuvaiheessa aika työlästä kun varpaat ja takamus sekä koko pyörä jäätyi. Itse koirasta ei näkynyt vilaustakaan Onneksi kuitenkin karkulainen löytyi yöllä 7 tunnin karkumatkan jälkeen ehjänä