Aamulla ajettiin tyttöjen kanssa Halikkoon tapaamaan Piiraa. Olin varannnut kahden tunnin ajan joten käsittelyyn pääsi Duo & Fyra. Mummo pääsi vain henkiseksi tueksi mukaan. Sille tekee vieläkin ihan hyvää olla mukana vaikka sille ei tehdä yhtään mitään. Nyt se on jopa alkanut sen verran luottamaan, että nukkuu jopa häkissä kun muita käsitellään. Ennen se istui ja jännitti Kaksikon edellinen käsittely oli joulukuun alussa eli sellainen kahden kuukauden tauko oli tullut.

Duo pääsi ekana käsittelyyn ja se oli aika hyvässä kunnossa. Rintaranka oli oikealta puolelta aika pahasti jumissa. Puomilta tippumiset eivät ole ainakaan auttaneet asiaa... Osaksi rintarangan jäykkyyteen vaikuttaa myös lumessa kahlaamiset jota me harrastetaan aika paljon. Joten ei ne auratuilla teillä tehdyt ravilenkit tee ollenkaan pahaa   eikä hihnassa kävelyt rauhallisella tahdilla. Hyvää vastapainoa vapaana riekkumiselle. Fyra pääsi omalle peitolle rentoutumaan koska tiputtaa tällä hetkellä aika paljon. Hyvin antoi itsensä käsitellä, vaikka meillä on tällä hetkellä tärpit. Fyra seisoo häntä ojossa lähes tulkoon koko ajan... En ole tuollaistakaan koiraa viellä nähnyt, mutta ompahan ainakin selvää koska on oikeat päivät... Fyra oli hyvässä kunnossa rintarangassa pientä lumi jäykkyyttä, mutta muuten mainio Manki. Fyra oli taas niin iloinen kun sai kiivetä Leenan syliin halimaan ja pussailemaan. Naurettiin Fyran hassuja reaktioita jos  Leena on nähty jossain muualla kuten esim. näyttelyissä. Silloin Fyra ei ole millään voinut ymmärtää, että Leenan voi tavata muuallakin kuin Halikossa tai Karvakorvissa   Varailin sitten aikoja lisää syksylle joten nyt on kalenteriin merkattu kaikki käynnit vuodelle 2011. Niin ja nyt on vasta helmikuu... Leenalle kun on pitkät jonot niin täytyy varata aina ajat ajoissa. Sitten pääsee aina silloin kuin itselle parhaiten sopii.

Piirailujen jälkeen koirat kotiin ja iloisesti töihin. Tuntui tosi kivalta päästä töihin, tosin meinaisin uupua kesken työpäivän. Ihan ei ole vielä voimat palautuneet. Perjantaina ajattelin jo kokeilla pumppia... Katsotaan kestääkö kunto ja huomenna voisi hieman mäkikävellä tooosi rauhallisesti. Eiköhän tässä ole jo tarpeeksi laakereilla levätty.