Maanantain aksat oli taas vaihteeksi peruttu pakkasukon vuoksi. Kun ei päästy treenamaan niin tein sitten tyttöjen kanssa kunnon ravilenkit. Hieman tassuja palelsi, mutta kivasti se kuitenkin onnistui. Illalla käytiin vielä Loten kanssa yhdessä pumpissa. Kivaa kun välillä saa kaverin mukaan niin ei tarvitse aina yksin mennä Muuten tämä viikko on mennyt omien jumppien muodossa, pitkien hihnalenkkien sekä vieraita kestittäessä. Ihan kivaa vaihtelua.

Tänään torstaina mulla olikin sitten vapaata. Koko päivä oli taas buukattu ohjelmaa täyteen. Aamulla mentiin tyttöjen kanssa viemään auto koodaukseen. Onnistuin rikkomaan kesällä autonavaimen ja muutamia viikkoja sitten siitä lähti koko avain irti. Kävin tilaamassa uuden avaimen ja se piti koodata uudelleen. Ei muuten ole halpaa lystiä!. Mulla oli koko aamu aika sekava kun jouduin yllättäen lapsenvahdiksi jonka johdosta jouduin lähtemään tosi kiireessä viemään autoa liikkeeseen. No siinä piti mennä puoli tuntia. Kävelin kuitenkin 45 minuutin lenkin tyttöjen kanssa. Loppujen lopuksi siellä oli jotain ongelmia testerin kanssa ja siellä menikin puolitoista tuntia. Loppu 45 minuuttia me oltiin sitten autoliikkeen tiloissa kun ei viitsitty kauempaa kävellä -23 asteen pakkasessa. Tytöt odotteli tosi hienosti. Joku mies kysyi onko ne huumattu kun ne on niin rauhallisia. Kun autonhuolto viivästyi niin mun piti siirtää mun ratavuoroa Lempäälässä. Onneksi sekin onnistui.

Jotain hyötyä myöhästyneessä huollossa oli. Mun ei tarvinnut maksaa kuin pelkkä avain... Kovalla kiireellä lähdettiin sitten tyttöjen kanssa Lempäälään. Olin saanut idean edellisenä päivänä, että mun on pakko päästä aksaamaan. Joten varasin sieltä kentän tunniksi. Käveltiin lämmittely ja sain oman ratani jossa oli tehty valmis rata. Tässä vaiheessa huomasin, että mun lelukassi oli jäänyt kotiin niin kuin myös aksakengät... Kuomat ei edelleenkään ole parhaimmat juosta, vaikka sitä harrastankin aika usein Onneksi Sanna sattui tulemaan hallille ja me saatiin bordercollie Näpin pinkki Flamengo lainaan. Se oli ihan samanlainen kun Fyran oma, mutta isompi. Se kelpasi hyvin kaikille tytöille. Iso kiitos Sannalle Otin pikkasen rataa kaikkien tyttöjen kanssa. Fyra & Bella oli aksannut viimeksi Turun kisoissa tammikuun lopussa ja Duo oli aksannut kerran helmikuussa. Ihmeen hyvin kaikki meni. Otettiin yksittäisesti kontakteja sekä keinua. Pienissä pätkissä myös rataa. Rata oli kyllä vauhdikas, mutta alku haastava. Kivaa oli ja hiki siellä tuli vaikak ulkona pakkasta taisi olla lähemmäs parikymmentä?.

Aksojen jälkeen nopeasti kotiin syömään ja sitten pakattiin likat uudelleen autoon. Mentiin Minnan ja poikien kanssa Hunnarille lenkille. Ensin käveltiin pari kertaa mäkikävelyä. Pitkä vanha laskettelurinne kavuttiin ihan alhaalta ylös asti muutamaan otteeseen. Siinä tuli hiki vaikka pakkasta oli edelleenkin -15 paikkeilla. Ei palellut tassutkaan pahemmin. Meillä oli aika hieno Pomppa-jengi kun kaikilla viidellä koiralla oli samanlaiset takit Mäkikävelyn jälkeen mentiin sitten lenkkeilemään. Kummallisen lämmin tulee tuollaisessa paikassa missä ei tuulee. Hiki mulla oli... Kiitos Minnalle ja pojille lenkkiseurasta. Otetaan taas uusiksi Illalla veilä yritin ottaa Lucaksesta takkuja irti sekä siistiä Fyraa Liettuan näyttelyitä varten. Viimeisen silauksen taidan tehdä vasta parin viikon päästä. AIka menee niin nopeasti...