Katsausta viime viikkoon. Maanantai aloitettiin perinteisesti aksaamalla maneesilla. Tällä kertaa radantuojana oli Ulla joka oli katsonut jostain vanhoista Jaakon treeneistä radan. Se oli haastava, mua hikoilutti kun en oikein tiennyt miten se olisi ollut järkevintä mennä Rataa oli hieman muokattu olosuihteiden pakosta. Mulla oli taas kolme koira treenattavana, mutta sain sentään huilia aina yhden koiran verran. Treenit meni jokaisen koiran kanssa mukavasti, takaradan "sotkun" kanssa oli aluksi ongelmia jokaisen koiran kanssa. Loppujen lopuksi sain sen myös onnistumaan jokaisen kanssa kun aikani yritin. Huomasin että kättä ei saa nostaa yhtään jos haluaa koiran olevan "tykönä". Tämä rata kyllä treenataan kesällä uusiksi ja ihan oikeana versiona!. Illalla sitten huomasin että Fyra on aloittanut juoksunsa. Muutama tippa löytyi lattialta ja se juoksu väli pysyy edelleenkin siinä 5 kuukauden tuntumassa... Hormonihiiri

Tiistaina tehtiin perinteiset ravilenkit kahdessä erässä ja keskiviikkona reippailin heti aamutuimaan mäkikävelemässä ja illalla mentiin Anoppilaan kylään. Koirat oli taas niin iloisia kun ne sai paljon herkkuja ja huomiota. Tällä kertaa olin fiksu ja ruokin ne ennen kun lähdettiin kylään. Vatsat täynnä niin olivat paljon rauhallisempia eivätkä olleet ihan mahdottomia makkaroiden kanssa... Tapansa mukaan koirat piti omaa showta pystyssä.

Torstaina mulla oli vapaata. Kävin hoitelemassa asioita ja hieman kohottomassa omaa kuntoani kunnes lähdettiin iltapäivällä Iiriksen ja Nemon & Miloun kanssa Saareen lenkille. Tytöt oli vailaukselta nähnyt Nemon uuden pikkuveikan aksahallilla, mutta nyt sai sitten koko jengi tutustua tuohon pieneen suloiseen merle shelttiin. Lenkki meni hyvin, eipä nuo paljoa Milousta välittäneet. Kaikki taisi mennä omia menojaan. Mummo joka yleensä pitää kaikille kovaa kuuria oli tosi hiljaa koko lenkin ajan. Mummo varmaan ymmärsi että on pikkuinen matkassa ja hänen pitää olla esimerkkinä. Fyra yritti kovin leikkiä loppulenkistä Miloun kanssa, mutta kokoero hieman vielä häiritsi Menee muutama kuukausi niin ovat jo samankokoiset ja leikkiminenkin onnistuu paremmin. Lucaksella oli taas oikea lumipallo. Sillä oli ihan järkyttävät lumipallot jaloissa Äijä parka, ei ole helppoa olla jellona... Kiitos Iirikselle ja pojille lenkistä!.

Illalla lähdettiin vielä tyttöjen kanssa Turkuun kohti Jaakon treenejä. Mulla ei tällä kertaa ollut treenaamassa kuin Duo. Fyra kun on siinä juoksussa. Jaakolla oli tosi mielenkiintoinen rata, mä sain ihan hirveästi luottoa Duoon. Kyllä se osaa jos mä vaan luotan siihen. Tehtiin puomi-putki-erottelua ja sitä pitäisi treenata myös kesällä kun päästään ulos. Duo ottaa hyvin aan vaikka olisi kaksi putkea alla, mutta puomin kanssa oli ongelmia jos molemmilla puolilla oli putket. Puomille ei olisi mennyt vaan ensin mentiin kauempaan putkeen ja sitten lähempään. Tätä treenataan kesällä, varmasti!.