Maanantai aloitettiin normaalisti. Aamulla ylös ja heti ysiltä oltiin sovittu lenkki Minnan ja poikien kanssa Hunnarille. Tehtiin taas pari kertaa mäkikävelyä ennen kuin lähdettiin kunnolla lenkkeilemään. Oli niin kivaa kävellä kun ei ollut minnekkään kiire ja tiesi koko viikon olevan lomaa. Saatiin tarpoa ihan rauhassa ilman muiden häirintää. Taidettiin siinä jo alustavasti suunnitella uusia maailman valloituksia. Tällä hetkellä kyllä toivon että selviän tuosta ensi viikkoisesta hengissä kotiin. Kunnon lenkin jälkeen oli hyvä itse kuntoilla Stepin ja salin merkeissä. Ihanaa kun ei tarvinnut potea huonoa omatuntoa omista jumpista.

Illalla oli vuorossa vielä aksatreenit. Tällä kertaa oli mun radantuonti vuoro. Bongasin viimeisestä ASB-lehdestä kivan pätkän jonka toin treeneihin. Meitä ohjaajia oli paikalla vain neljä joten aan kantaminen ulkorakennuksesta tiesi sen, että muita esteitä ei voi kauheasti olla. Hyvin saa sykeröä aikaiseksi tälläiselläkin pienellä estemäärällä.

Nyt jopa sain hieman välejä koska radalla ei ollut rengasta eikä muuria niin nostettiin välillä hypyt makseihin. Medeillä hypyt oli nyt 40-45cm. Sen verran suivaannuin lauantain kisoista kun ei olla kuin niitä 35cm rimoja menty. Duo pääsi estadille ensimmäisenä. Se oli taas oma pähkähullu itsensä. Sain onnistuneita suorituksia alle, mutta suurinta tuskaa aiheutti 14. - 15. hypyt. Otin 14. hypyn niin että olin seinän vieressä ja vippasin 15. takaakiertoon. Duo ei meinannut millään keskittyä vaan ampui kauhealla karroksella ensin estettä 18. kohden. Tarpeeksi jämäkkänä sain sen kääntymään hyvin. Bella oli pätevä Mummo. Ajattelin meidän suurin kompastuskivi olevan 13. aan alastulo, mutta Bella meni aivan super hienosti!. Sain jopa 14.-15. kuviot onnistumaan. Aina aliarvioin Bellaa. Mummo muuten vinkui taas kepeillä Vikana estradille pääsi Fyra. Tällä kertaa kokeilin mitä tiukempi käytös tekee Fyralle. Yleensä höntsäillään paljon ja annan sen hieman tehdä omia. Olin tiukempi ja johdonmukaisempi. Fyra oli paljon parempi. Otti kierroksia muista, en puuttunut suuremmin. Jatkettiin vaan omia juttuja. Radalla se meni tosi kivasti ja vauhdikkaasti. Tämä tyyli sopii paremmin Fyralle, täytyy vaan päästä vanhoista omista tavoista eroon... Myös Fyra oli pätevä koira ja sain tehtyä monta virheetöntä suoritusta. Johanna palkkasi pari kertaa Fyran nenäkosketuksen aan alastulolla. Hieman ihmetteli, mutta sujui kuitenkin hyvin. Lähinnä se lähteminen pois alastulolta oli se vaikein kohta Odotettiin lisää palkkaa... Kiitos Johannalle apukäsistä ja muille kivoista treeneistä!.

Tiistaina nukuttiin hieman pidempään kun mun kuumeen jälkeinen yskä joka näyttää kotiutuneen hieman pidemmäksi ajaksi (kesto nyt 3 viikkoa). Paheni taas maneesi aksan seurauksena ja yskin kaksi tuntia putkeen keskellä yötä. Todella mukavaa... Iltapäivällä mentiin Hunnarille lenkkeilemään Loten ja perhosten kanssa. Koirat sai rauhassa vipeltää eikä perämieskään ollut enää niin kiinnostunut Fyrasta. Kukaan ei voi ainakaan sanoa töissä etten olisi lomalla ulkoillut tarpeeksi. Kiitos kovien tuulien ja auringon on naama saanut mukavan punertavan värin tai sitten se johtuu tästä yskästä kun saa naama punaisena koko ajan kakoa. Lenkin jälkeen mentiin vielä kokeilemaan kahvakuulaa. Oli muuten varsin tehokasta, voisin yhden kerran jälkeen sanoa että tehokkaampaa kuin pumppi!. Kiitos Lotelle päivästä

Illansuussa käytiin vielä Priman parkkiksella Fyran ja Lucaksen kanssa tokoilemassa. Paikalla oli muutava muukin innokas. Molemmat koiruudet olivat oikein innokkaita. Otin pieniä paikallamakuita yksikseen, hyppyä pitkän tauon jälkeen. Olin yllättynyt että molemmat muistivat!. Seuraamista sekä käännöksiä. En nyt oikein tiedä millä tapaa Fyran kannattaisi täysikäännös tehdä, olen nyt kokeillut kolmella eri tyylillä. Pitää vissiin käskeä jonkun katsomaan joku kerta. Oli kivaa!. Tokoilujen jälkeen jatkoin hikoilua kun tein vielä pienet ravilenkit tyttöjen kanssa.

Piti vielä mainita erikseen siitä sunnuntain hevosenkikkaroiden syönnistä. Maanantaina tytöt sitten kakkivat ainakin triplasti enemmän: kovia sulamattomia hevosenmunkkeja... Duo taisi tehdä kahdenlenkin ennätyksen yhteensä neljä kertaa eikä Fyrakaan huonommaksi jäänyt taisi tulla kolme kertaa. Mummo ja Lucas selvisivät normaali määrällä. Bella nyt ei muutenkaan kaki kuin parin päivän välein jollei se löydä tarpeeksi hyvää paikkaa toimitukselle...