Lauantaina ja sunnuntaina lenkkeiltiin Johannnan ja poikien kanssa Elonkierrossa. Taisi olla ensimmäisiä kertoja kun hanki kesti kunnolla. Saatiin kävellä pitkin hankia ja nauttia auringosta. Koirilla oli menohaluja, ne vaan juoksi ja juoksi. Niitä oli niin ihana katsella. Lauantaina otettiin lenkin päätteeksi paikalla olo. Fyra pysyi hyvin, vaikka sitä alkoi hieman paleltamaan kylmässä maassa. Luoksetulon palkkana ollut leluhiiri oli liian hyvä palkka. Manki ei meinannut antaa lelua takaisin ollenkaan Lauantaina Johannalla oli kamera mukana ja sinne tarttui muutama kuvanen porukasta. Kiitos Johannalle viikonlopun ulkoiluista!.

Kuvat ©  Johanna Kuusi

Muuten viikonloppu meni aikalailla huiliessa. Tosin lauantaina olin töissä. Mun pitää kyllä ihmetellä, että nukkuuko ihminen ihan turhaa?. Missään vaiheessa yli 40h putkeen valvominen ei aiheuttanut minkäänlaista väsymystä koko viikon aikana?. Outoa Sunnuntaina kävin vielä tyttöjen kanssa ravilenkillä. Lenkki oli kyllä aika tuskainen sillä olin sitä ennen vetänyt Combatin ja Pumpin putkeen... Oli hieman jalat hapoilla, mutta kyllä se jalka juuri ja juuri nousi.

Muuten me ei edellisellä viikolla tehty mitään erikoisempaa. Keskiviikkona ja perjantaina käytiin mäkikävelemässä Hunnarilla ja tehtiin vielä ominpäin sinne lenkki. Torstaina piti mennä aksaan, mutta jouduin jäämään ylitöihin joten en sitten ehtinyt Turkuun. Tytöt pääsi sen sijaan pitkälle ravilenkille.