Talvilomaan kului tietysti myös tyttöjen lempipuuha eli agility. Keskiviikko aamuna pakaksin likat takaluukkun ja koukattiin matkan varrelta hakemaan Minna ja koikkerit mukaan. Otettiin suunnaksi Lempäälän Best In areena. Oltiin varattu rata pariksi tunniksi omaan käyttöön. Saatiin siis aksata ihan kunnolla, hallilla ei ollut muita treenaajia joten vähän hyödynsimme muitakin ratoja. Taidettiin kokeilla kaikkia neljää aluetta Duo ja Fyra otti numeroitua rataa. Molemmat liikkuivat mielestäni nyt paremmin kuin lauantaina. Lisäksi otettiin lopuksi erikseen kontakteja sekä nopeita vapautuksia alastulolta. Tähän treeniin pääsi myös mummo mukaan. Tietty käytiin ottamassa vielä niitä mustia putkia ja pussia. Mummo pujotteli vahingossa muutamaan otteeseen kujakepit. Bellan ilme oli kyllä hieman omituinen kun se meni niitä. Hyvin kuitenkin meni ja vinkui mennessään Oli oikein mukava keskiviikko, kiitos Minnalle ja pojille seurasta!. Aksareissun jälkeen käytiin kotonurkissa lenkillä ja lähdettiin Matin kanssa pulkkamäkeen Laskettiin sitten kahdessa eri mäessä lähemmäs 2 tuntia. Kummasti tuo pulkka kulkee nykyään kovempaa tai sitten oma pää on heikentynyt?. Ihmettelin myöskin miksi nykyään ei enää mahdu kaksi päällä pulkkaan ja minkä vuoksi se meni aivan kieroon muutaman yrityksen jälkeen?.

Torstaina oli melkein pieni miäs salonkikelpoiseksi päivä. Aamulla aloitettiin takuista ja sen jälkeen käytiin pesulla & föönissä. Iltapäivällä lähti Outin käsittelyssä Lucaksen lähemmäs 5 kk villahousut. Täytyy sanoa, että pieni miäs on nyt aivan erinäköinen kuin ennen. Kun pakkaset helpottaa niin äijä saa kulkea takalisto paljaana. Ei ole helppoa leijonapojan elämä. Iso kiitos Outille Lucaksen trimmaamisesta!

Iltapäivällä käytiin Johannan ja poikien kanssa Hunnarilla lenkillä. Pitihän pienen miehen esitellä upeaa takalistoaan naapurikadun äijille. Ihanan lumista ja kaunista. Eipä ollut siinä vaiheessa vielä aavistusta illan ilmasta... Lenkin jälkeen lähdin hetimiten Turkuun aksaamaan Jaakon oppeihin. Tarvasjoen kohdalla alkoi ilma huonomaan, mutta se ei ollut mitään siihen verrattuna mitä se oli takaisin tullessa. Jaakko oli kehitellyt tapansa mukaan kivan ja haastavan radan. Päästiin Duon kanssa jopa esteelle numero 12. asti. Ohjauksellisesti meno oli kuulma aika hyvää, muttta ajoitukset (lähtemiset esteeltä) on mulla ihan surkeat. Jaakko nauroi, että kyllä mun jalat kulkee ja mulla on nopeutta. Se vaan pääsisi vaan vielä parempaan käyttöön jos tajuisin lähteä esteiltä enkä jäisi sinne kökkimään. Fyra otti pieniä pätkiä runsaalla palkalla. Teknisesti taitava koira jolla on hyvä hyppytyyli. Harmi vaan kun tekee 5 kuukauden välein juoksut ja sen jälkeen aina pientä valeraskautta joka vie terävyyden. Sen vuoksi ei paljoa prässätty. Ruokavaliota tiukennetaan Liettuan reissuan jälkeen jos se auttaisi tilanteeseen.

Kotimatka oli ihan hirveä!. Jäähdyttelylenkki oli jo mielenkiintoinen. Räntää vihmoi vaakatasossa ja tuulesi niin että meinasi lähteä lentoon. Kotiin ajettiin 40-60km/h. Ajotie tuntui tuplasi leveämmältä se varmaan johtui siitä etten nähnyt yhtään eteeni. Pitkillä näin nokkaan asti ja lyhkäsillä metrin kauemmas. Räntää tuli vaakatasossa suoraan eteen ja mukava sivutuuli kruunasi kaiken. Ei paljoa ollut muuta liikennettä 10-tiellä... Kirosin taas itseni maan rakoon kun kaikkialle lähden.Toivon todella ettei viikon päästä Liettuan reissulla ole samanlaista ilmaa...

Perjantaina nukuin aamulla ennätys pitkään. Taisi edellis illan/yön ajomatka kotiin vaatia hieman veronsa. Olin aivan puhki ennen kuin edes pääsin lopulta nousemaan. Iltapäivällä lähdettiin Johannan ja poikien kanssa lenkille Saareen. Ei olla siellä käyty pitkään aikaan, eipä siellä yleensä ole ketään siihen aikaan. Nyt oli laavulla muutama ihminen ja pari koiraa. Yksi russelipoika sieltä saapui meitä katsomaan. Tuo poika oli onneksi kiltti. Länderit oli taas vaihteeksi isokokoisia russeleita mutta en jaksanut ruveta korjaamaan asiaa   Kiitos Johannalle loppu viikon lenkeistä!