Maanantaina oli paluu talvilomalta töihin lepäämään. Meikäläinen pääsee kyllä töissä helpommalla kuin lomalla. Illalla oli vuorossa perinteiset maneesiaksat. Meitä oli 4 ohjaajaa paikalla ja mulla oli ainoat medi-koirat. Päätin siten niin että Duo ja Bella menee 30-45cm hypyillä ja Fyra 40-45cm hypyillä. Sen vuoksi isoilla vaihtelevat korkeudet, että Saku (norwichi) pääsi menemään välissä eikä kaikkia rimoja tarvinnut laskea. Fyra menikin sitten vikana kun kaikki rimat hilattiin korkeammalle. Tällä kertaa Anja oli ratavuorossa ja meidän treeni näytti tällä kertaa suurin piirtein tältä Rata oli muuten kuvanoloinen, mutta koska meitä ei ollut kuin muutama kantaja paikalla ei aata raahattu maneesiin joten 11. aa ja 12. hyppy jäi pois ja tilalle tuli pussi jolta mentiin suoraan keinulle.

Rata oli mun mielestä aikas kiva. Ihan erilainen kuin Lempäälässä ollut rata joka oli mun mielestä paljon vaativampi. Mulla oli pieniä ongelmia saada tytöt 3. esteelle eli kepeille. Ne pönki koko ajan 5./16. putken väärään päähän. Mun kengän kärjet osoitti taas väärään suuntaan enkä ottanut tarpeeksi 2. hypyltä haltuun. Mummon yritys oli paras. Belladonna meni ensimmäisen hypyn jälkeen suoraan kepeille (aloitti siis toisesta päästä) vaikka minä seisoin 2. hypyn luona. Mummo oli muutenkin aika itsepäinen eläin, jotain kun hän päätti se myös tehtiin tavalla tai toisella. 4. Renkaan jälkeen tein valssin jolloin pääsin suoran putken toiselle puolelle. Tein myös niin että tein 5. putken jälkeen poispäin käännöksen esteelle 6. Onnistui kaikkien kanssa molemmilla tavoilla. 17. hypylle käytiin pari kertaa etupalkkaa. Bellalle ja Duolle namikuppia ja Fyralle lelua. Tulisi aina välillä treenata sitä irtoamista eikä aina kädestä palkkaamista.

Lopuksi otin vielä kontakteja tyttöjen kanssa eriksene. Mummon 2 on/off alkaa kehittymään Se alkaa jo hidastamaan alastulolla ja pysähtyy tosin vartalonhallinta on vielä hieman hakusessa. Kaikkea pitää kokeilla, en kyllä tiedä miten ne kisoissa toimisi. Kunhan kokeilen ja treenailen. Fyran kanssa otettiin pari kertaa keinua vauhdilla. Sain omasta mielestäni siihe paremman ilmeen. Sitä tulisi vaan treenata hieman useammin kuin kerran kahdessa kuukaudessa. Onneksi nuo lumet sulaa kohta ja pääsee pihalle treenaan niin paljon kuin itse haluaa/ehtii. Kiitos seurakamuille kivoista treeneistä.

Tiistaina hoidin hieman ongelmaa nimeltä kiertopokaalin palautus ländereiden kevätpäiville. Pokaalit on ihan kivoja, mutta kiertomallit tuottavat kyllä hieman hankaluuksia palautusten kanssa. Varsinkin jos itse on ko. ajankohtana ulkomailla. Lopulta kaikki onnistui ja pokaali pääsee kohteeseen ja toivottavasti sieltä uudelle omistajallensa. Kiitos Jassu

Iltasella käytiin vielä omatoimiporukalla tokoilemassa Laatuauton pihamaalla. Mulla oli kaikki koirat mukana ja Bella & Duo luulivat ilmeisesti tulleensa aksaan sillä ääni autossa oli melkoinen. Pihat on tällä hetkellä aika kovassa koutelo jäässä, saa oikeasti kävellä varovasti saati polkea töihin pyörällä. Otin aluksi Lucaksen kanssa seuraamista (palkkana pinkki flamengo), luoksetuloa ja hyppyä. Toimi yllättävän hyvin ja innostuneesti. Paikallaoloa ei otettu kuin pieni pätkä juuri trimmatun pyllyn vuoksi. Kuka haluaisi olla jäällä paljaalla pyllyllä?.

Fyra pääsi tekemään seuraamista ja siinä sitten porukalla mietittiin millä tavalla sen täysikäännöksen otan. Palattiin siihen vanhaan malliin ja taidan unohtaa sen kiertämisen. Sulaneella pienellä asfalttipätkällä otettiin luoksetuloa. Lisäksi otettiin lyhyt paikallamakuu sekä hyppyä. Kaippa ne palaset alkaa taas loksahtamaan kohdalleen. Bella & Duo pääsi lopuksi hieman ottamaan seuraamista ja tokohyppyä. Olivat kovin tohkeissaan molemmat. Kiitos treeniläisille neuvoista ja seurasta.