Viime aikoina on ollut aikamoista matala liitoa eikä asialle näy helpotusta ainakaan tällä viikolla. Viime maanantaina oltiin viimeisissä maneesiaksoissa. Iiris oli radantuojana. Rata oli uudesta agi.fi lehdestä. Kiva rata jossa sai ihan kunnolla vääntää. Maneesin pohjaan oli tullut uutta purua sekaan, se teki pohjan pehmeäksi juosta. Asiaa ei tietenkään auttanut se parin tunnin kuntorääkki edellisenä päivänä Meillä oli kivat treenit, tuli hyviä onnistumisia mutta samalla pientä pohdintaa. Nyt jäi treenit tauolle. Jatketaan taas kun lumi sulaa ulkona.

Tiistai ja keskiviikko meni perinteisissä merkeissä. Ravilenkkiä ja ulkoilua. Keskiviikkona kävin kuuntelemassa Lotta Vuorelan luento Voittajan Sielunmaailma. Paljon tuttua asiaa, mutta hyvää kertausta. Tykkäsin kovasti Lotan tavasta puhua ja kertoa asioista. Voin suositella lämpimästi.

Torstaina käytiin hieman tokoilemassa Feeniksin pihalla. Siellä oli kivasti häiriötä kun kesken kaiken parkkiin ajoi kuorma-auto. Sen jälkeen tuli kauheasti autoja hakemaan jotain urheiluseuran myymiä pakastepullia yms. Sain kuitenkin tehytä ihan kivat treenit Fyran kanssa. Sen keskittyminen oli tosi hyvää, paikallaolokin alkaa edistymään kun ilmat alkaa paranemaan. Hyvä niin!.

Viikonlopun olin töissä ja lopuksi laivalla työkavereiden kanssa. Koirat oli porukoilla hoidossa.