Maanantaina meillä piti olla Dogitiimin tokokurssia. Olin poikkeuksellisesti menossa kello 19 ryhmään 17 sijasta. Hieman ennen puoli seiskaa alkoi ukkostamaan. Pakkasin kyllä Fyran treenikassin valmiiksi ja olin lähdössä tokoilemaan, vaikka hieman pohdiskelin ilmaa. Itse pelkään ukkosta sillä olen pienenä (6-vuotiaana) ollut Mummolassa johon iski salama. Se isku oli kamala, pistorasiat vaan lenteli ja minä itkin... Ei mikään ihme että olen hieman hermostunut ukonilmalla. Varttia vaille Anu soitti, että seiskan ryhmän tokot on peruttu kovan ukkosen ja sateen vuoksi. Tuli sitten vapaa ilta ja koirille ansaittu lepo.

Tiistaina oli vuorossa viimeisen kerran Someron Aksaa. Meillä kurssi oli aika tynkämuotoinen, koska oltiin paikalla vain kahdesti. Otettiin Forssasta mukaan Lotte ja Daniel Tehtiin oaikan päällä lämppäri ja tutkittiin samalla paimennuskisoja. Hieman tuntui hassulta kävellä partasuun kanssa kun kaikki muut oli paimenkoiria. Ajattelivat varmaan, että ole hieman erehtynyt paikasta. Anetella oli ihan ok rata, olisko siinä ollut joku 22 estettä?. Tekniikat onnistui ihan kivasti ja meno oli muutenkin ihan perushyvää. Kotiin ajeltiin Härkähovin kautta, kiitos Lotte seurasta!.

Keskiviikkona lähdettiin töiden jälkeen tyttöjen kanssa Paraisille Koirakondiksen agilityn teemapäivään. Meidän teemapäivän treeni oli vauhti. Tosin, musta kyllä tuntui että lähinnä meidän kohdalla se oli oli miten osaan palkata ja leikkiä oikein koiran kanssa Fyra oli kyllä niin mainio. Sain tosi hyviä ja nopeita ratoja alle kun sain vain sen oikein motivoitua. Tuntuu hassulta, että mun pitää opetella leikkimään mun koiran kanssa, luulisi sen olevan ihan helppoa... Fyra sai taas käyttöönsä pentuaikaisen lelunsa johon toiseen päähän hirtettiin kettu. Se on vaan niin iso rykelmä, että meinaa tippua aina taskusta Sitten kun palkkaa niin sitä ei saa tarpeeksi nopeasti pois taskusta. Ei ole helppoa!