Viikonloppuna olin onneksi kokonaan töissä päivystyksen merkeissä. Ei harmittanut yhtään kun töissä on todella toimiva ilmastointi eikä kotonakaan pysty tekemään mitään järkevää koirien kanssa. On ihan liian lämmintä. Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina tehtiin kahdeksan aikaan pitkät aamulenkit. Kummasti mittari nousee jo silloin sen verran korkealle että kyllä koirille tulee jo silloin aika lämmin. Aurinkokin tuntuu tosi polttavalta. Ollaan sitten suosiolla tehty toinen pitkä lenkki vasta yhdeksän aikaan illalla.

Perjantaina menin vasta puolilta päivin töihin joten ehdin hyvin treenailemaan muutaman kerran keppejä. Sain jonkinlaisen inspiraation kun siivosin vielä auton ja pesin vielä autonmatotkin ennen töihin lähtöä. Vielä se pitäisi pestä ulkoa... Koirien kanssa oltiin myös ulkona pihalla. Niitä on aika hauska seurata. Mummo ottaa aurinkoa, välillä se pitää komentaa varjoon kun se vaan pötköttää nurmikolla tyytyväisenä. Lucas mönkii kaikkien pensaiden juurilla ja Duo löhöilee sekä painii Fyran kanssa melkein kokoajan. Fyra on selvästi se joka on ottanut pihan vartioinnin omaksi tehtäväkseen. Se on koko ajan hyvin tarkkaavainen tosin tehtävä unohtuu siinä vaiheessa kun alkaa painit Duon kanssa. Ajattelin eilen että voisin ostaa koirille sellaisen lasten uima-altaan takapihalle. Lucas ainakin tykkäisi myllätä siellä Voisin sitten itsekkin istua siellä välillä jos se vaan olisi tarpeeksi suuri?.

Lauantaina töiden jälkeen  hengailtiin pihalla kun ei oikein muutakaan voitu. Illalla mentiin työkavereiden kanssa yllättämään lomalla oleva työkaveri joka vietti synttäreitään. Ajettiin tilabussilla pihaan ja vietiin hänet syömään Keppana-kellariin. Iltalenkillä sain kuningas idean Lähdin aksaamaan kentälle, on ollut niin lämmin ettei me olla uskallettu tehdä hyppyjumppaa ollenkaan. Aamutkin on jo sen verran pistäviä että sinne saisi mennä jo kuudelta jos haluaisi viileämpää ilmaa. Kello oli siinä vaiheessa jotain 23.15 kun saavuttiin tyttöjen kanssa kentälle sain Matin kaveriksi mukaan kantamaan esteitä. Koirat oli pikkasen ihmeissään mitä ihmettä me tehdään yöllä kentällä, ne jopa oli aika rauhallisesti takaluukussa Otin tyttöjen kanssa hyppyjumppaa viidellä aidalla ja rimat oli vinossa ja niitä oli aina kaksi yhtä hyppyä kohden. Tehtiin siis voimansiirtoa, toimi tosi hyvin ja kaikki meni puhtaasti. Lopuksi otin vielä hieman keinun tömähdyksiä ennen kuin vuorokausi vaihtui sunnuntaille me lähdettiin kentältä pois. Me oltiin varmaan tosi hauskan näköisiä siellä kenttällä. Keskellä yötä me roudataan esteitä ja nuoriso tulee tapansa mukaan ajamaan rinksaa Pilvenmäelle ja polttamaan tupakkaa. Me huidotaan ja hypitään pitkin kenttää. Nuoriso varmaan ihmetteli mitkä itämäisen tanssiharhoitukset siellä kentällä oli. Huitomisen syynä oli miljoonat hyttyset jotka hyökkäsivät meidän kimppuun. Oltiin tietty t-paidassa ja shortseissa lämpimän ilman vuoksi... Niitä hyttyisä leijaili parvina eikä ne jättänyt meitä milään rauhaan. Ensi kerran yöaksassa täytyy ottaa hyttysmykky mukaan!.

Sunnuntaina kävin vielä ennen töihinmenoa Mustialassa katsomassa leijonien clubbaria. Kyllä siellä oli useita ihania jellonia Lucaksen Elle-sisko on myös siellä sekä muutama muu sukulainen. Siellä olisi vierähtänyt pidempikin tovi sillä olisin halunnut mennä katsomaan myös vinttikoirien ratajuoksua, mutta en sinne asti ehtinyt kun piti purjehtia töihin. Eipä ollut niillä vinttareilla mukava juoksu ilma... Illalla tein vielä tyttöjen kanssa ravilenkit. Fyra pääsi yksin ja Bella & Duo pääsi yhdessä juoksulenkille flexin kanssa. Ilma oli ihanan tuulinen, oli hassua juosta kun taivaalla jyrähteli ukkonen. Bella-mummo oli ilmeisesti niin keskittynyt juoksemiseen ettei noteeraanut ukkosta, hyvä niin!. Lenkin jälkeen kokeiltiin uutta näyttelyhihnaa jonka Elina on tehnyt meille, se on hieno sekä jumpattiin Dyn-air pallolla. Vielä olisi 4 viikkoa kesälomaan...