Lauantaina käytiin heti aamusella lenkkeilemässä Paavolassa Iiriksen ja poikien kanssa. Oli aikas trooppinen ilma, olin varustautunut sateenpitävällä tuulipuvulla ja kumisaappailla... Hetkea aikaisemmin oli satanut niin päätin olla sitten kastumatta. Hieno idea, aineenvaihdunta kiihtyy kun laittaa lämmintä ylle Iltapäivällä tein vielä ravilenkit kahteen kertaan  sekä tehtiin mäkikävelyä läheisellä sorakuopalla. Olin Fyran kanssa päättänyt tehdä myös tokotreenit läheisellä koulun kentällä joten kannoin noutokapulaa mukana. Aloitin paikallamakuusta ja silloin alkoi satamaan vettä. En antanut sateen lannistaa vaan treenasin ne asiat mitä olin suunnitellut. Otettiin lopuksi vielä noutoa vesisateessa. Lopulta oltiin ihan kokonaan läpimärkiä molemmat. No sade ei haitannut ainakaan Fyraa, eikä liiemmin itseänikään. Illalla jumppailtiin vielä puolipallon kanssa.

Sunnuntaina meillä oli kisat Raumalla. Lähdettiin koko revohkalla liikkeellä jopa Lucas pääsi maskotiksi mukaan kun en halunnut jättää sitä yksin kotiin. Matkalla sää vaihteli aurinkoisesta kaatosateeseen. Hieman jännitti millainen ilma olisi perillä asti. Päästiin tuntia ennen tutustumisia paikalle ja nähtiin heti paljon tuttuja. Harmi vaan kun aikataulut oli niin tiukat kun kaksi rataa pyöri koko ajan ettei pahemmin ehtinyt puhumaan kaikkien kanssa. Käytiin lämppärillä ja sen jälkeen olikin hetimiten tutustuminen.

Raumalla oli siis kaksi kilpailua 3-luokalle joten mulla oli kaikki tytöt ilmoitettuna kahteen starttiin eli kuusi starttia yhteensä. Ensimmäisenä oli vuorossa hiekkapohjalla hyppyrata jonka tuomarina oli ruotsalainen Lena Dyrsmeds uusi tuttavuus minulle. Rata oli ihan kiva, pientä vääntöä ja sitten sai ihan mennä viilettää. Mulla oli tosi raskas olo. Tuntui että koko vasen puoli naamasta oli puuduksissa silmätulehduksen vuoksi ja silmäluomi roikkui silmän päällä. Tuntui että jalat oli ihan löysät. Sain jonkinlaisen suunnitelman tehtyä, mutta mitään riskejä en suunnitellut radalle. Jos nyt yrittäisi saada niitä tuloksia vaihteeksi... Ensimmäisenä radalle pääsi Fyra. Lähtö oli ihan ok ja rata oli muutenkin ihan mukavaa menoa. Pikkasen oli taas ohjaaja jäässä radalla, mutta nolla me sieltä saatiin ja aika alittui -5,61 etenemä 4,49m/s ja sijoitukseksi tuli 13./41. Bella pääsi keskimmäisenä ja se oli taas niin hassu oma itsensä lähdössä. Mua ihan nauratti sen olemus. Rata meni ihan kivasti, mutta Mummo ampui pussin jälkeen niin pitkälle (enkä minä tehnyt mitään) joten se ajautui hypyn väärälle puolelle sain sen vielä pelastettua sieltä, mutta hyllytin sitten johonkin tarkoituksella. Jatkettiin suoraan maaliin kun tiesin että Duo olisi vielä tulossa radalle. Duon kävi taas aikamoisilla kierroksilla ja se pääsi hieman varastamaan lähdössä. Rata oli aika rentoa menoa, loppusuoralla (kuten myös Fyran kanssa) olisi pystynyt parantamaan aikaa jos olisin uskaltanut tehdä erilaisen ohjauksen ja kierrättänyt hypyn sisäkautta eikä ulkokautta. Duolle tulokseksi nolla -7,63 etenemä 4,76m/s sij. 5./41. Duon hyppyrata löytyy tästä Iso kiitos Pialle ja Pasille, oli kiva nähdä

Aikataulu oli todella tiivis sillä kun pääsin maaliin ja sain haettua muut koirat mukaan kävelylle alkoi meidän rataantutustuminen agiradalla Tunnin sisälle kaksi tutustumista ja puoleentoista tuntiin kuusi starttia laittoi kyllä meikäläisen päänupin aika koville. Agirata oli nurmikentällä jonka pohja oli "hieman" vetinen lauantain rankkasateista. Vielä kun siinä oli koko päivä kisattu niin pohja oli hyvin liukas. Kenttä oli muutenkin tosi epätasainen kun rimankannittimet näytti olevan eriparia vaikka olivat samassa. Tällä radalla tuomarina toimi Marjo Heino. En ole koskaan oikein onnistunut hänen radoillaan. Jotenkin ne alut ei vaan sovi mulle. Tosin nyt mua ei jännittänyt edes alku vaan rimat. Rimat oli 45cm mutta ne näytti tosi korkeilta. Mun pää toimi tutustumisessa yllättävn hyvin, vaikka jalat tuntui tosi painavilta. Fyra pääsi tälle radalle myös ensimmäisten joukossa. Sen kanssa tippui 2. rima (ensimmäinen rima ikinä!). Ne ensimmäiset 1.-3. rimat kolisi myös tosi paljon muilla. Fyra meni ihan kivasti mutta päätti sitten mennä puomin uudelleen kun putkeen piti mennä joten tulokseksi hyl. Bellan kanssa mentiin rennolla fiiliksellä. Myös sen kanssa 2. rima kolahti, mutta se pysyi. Bella meni ihan nätisti ja hyvin varmasti. Tulokseksi saatiin nolla (-3,71) sij. 7./38. ja etenemä ihan hyvä mummoksi 3,74m/s. Duon kanssa jännitin rimoja ihan sairaasti. Mun keskittyminen oli jokaisessa esteessä ja ajattelin koko ajan että ohjauksen täytyy pysyä koossa. Duo lähti hyvin ja kun ekat kolme rimaa pysyi ylhäällä niin tuli hieman rennompi fiilis. Rata oli meni ihan kivasti. Ennen keppejä rima kolahti, mutta se pysyi. Pystyin pitämään ohjauksen kasassa ja maalissa oli aika huikea fiilis kun tultiin nollalla maaliin Duon tuplanolla!!!! Edellinen tuplanolla on 2009 lokakuulta. Niitä ei olla vaan saatu kaikesta yrittämisestä (juuri siitä johtuen?) huolimatta. Ihan huippua! Aika oli -6,23 ja sij. 4./38. Etenemä 3,97m/s. Paljoa ei jääty 2. sijasta -0,48s pitäisi varmaan kuvitella ne pari estettä radalle lisää.

Tyytyväisin mielin saatiin lähteä Raumalta. 6 starttia ja 4 nollaa tiukalla aikataululla on mulle hyvä suoritus. Ehkä mun suoritukset on yksisilmäisenä parempia kuin kahdella näköelimellä. En ehdi kaikkea huomaamaan niin hyvin Raumalla on muutenkin aina paikka mun sydämessä silllä juuri ko. kisapaikalla Bellasta tuli agilityvalio ja taisi Jasu-corgi saada sieltä muutaman sijoitusnollan 1-2-luokissa. Raumalla on muutenkin aina tosi kivat ja rennot kisat, hyvä ilmapiiri!. Sinne me mennään taas toistekkin