Maanantaina aloitettiin niistä asioista joita on pitänyt tehdä jo hetken aikaa. Lucas pesun ja föönin kautta Outin luokse trimmaukseen. Miten komeaksi miäheski voi tulla puolessa tunnissa?. Trimmauksen yhteydessä mulle tuli taas jellona Tosin Lucas käyttäytyi taas siihen malliin kuin sitä ei olisi ikinä trimmattu, jästipää.

Iltapäivällä päästiin Lotta Vuorelan agikoulutukseen Pukon kentälle. Tämä oli Lotan kolmas ja tähän erään viimeinen vierailu Vorssassa. Kummallisesti jälleen mun ryhmän kohdalla oli monsuuni aalto: ensin lämmintä, sen jälkeen sadetta sekä ukkosta. Kaikki säät tuli testattua. Tämä oli mielestäni haastavin rata mitä Lotta oli meille tehnyt. Sai kääntää ja vääntää, mutta onneksi sai antaa myös mennä. Tykkäsin taas kovin rataprofiilista. Rata pätkittiin kolmeen osaan ja tein vuorotellen Fyran ja Duon kanssa. Hieman teki loppuosassa tiukkaa kun juoduin menemään peräjälkeen rataa. Molemmat koirat toimivat todella hyvin. Olin tyytyväinen kun osasin ajatella rataa oikein. Tosin mun valssit taas hieman valuivat ja niiden suunta oli väärä. Näitä mun pitäisi ajatella tutustumisessa, menen vain ja viiletän tukka ponnarilla (kuten Jaakko usein toteaa). Iso kiitos Lotalle koulutuksista, tavataan sitten syksymmällä Rymättylässä

Tiistaina tehtiin sitten talokauppoja. Kirjoitettiin papereihin nimiä. Taisi olla elämäni kallein allekirjoitus?. Seinät ja katto saapunevat tontille syyskuun puolessa välissä, on se hienoa ettei hommat lopu kesken Iltapäivällä käytiin Tolpan kanssa Elonkierrossa lenkillä. Tehtiin puolentoista tunnin lenkki. Puolessa välissä ehdotin vauhdin lisäämistä sillä taivas tummui nopeasti. No ei sitten ehditty kävelemään pitkälle kun taivas kirjaimellisesti repesi. Puolesta välistä lenkkiä oli mukava juosta koirien kanssa. Kastuttiin ihan kokonaan läpi. Vaatteista ei kuivaa kohtaa löytynyt ja autonpenkitkin kastui siinä samalla. En kehdannut ajaa ilman vaatteita kotiin jos joku poliisi olisi pysäyttänyt.

Illalla tein vielä kaksi juoksulenkkiä, ensin Fyran kanssa 45 minuuttia ja sen jälkeen samanmittainen lenkki Bellan ja Duon kanssa. Hyvin jaksoin, eikä tuntunut edes pahalta. Lähinnä iltalenkin mäkikävely osuudella mun jalkoja alkoi kummasti hapettamaan, ei olisi millään pystynyt nousemaan enään rinnettä ylös.

Keskiviikkona lomalainen oli reipas Oltiin sovittu Minnan ja poikien kanssa lenkkiä ja aksaa kentälle. Oltiin heti ysin jälkeen liikenteessä. Sain jopa odotellessa nypittyä Bellan irtokarvat pois. Käytiin Paavolassa lenkillä ja sen jälkeen aksailtiin kentällä. Aluksi tehtiin kasvavalla välillä hyppyjumppaa. Tytöt tekivät sen hihan hyvin, aavistuksen verran olivat laiskanpuoleisia. Jumppien jälkeen tehtiin Lotan maanantain rataa. Hyödynnettiin valmista rataa ja otin tyttöjen kanssa siitä sellaisia pätkiä mitkä ei mielestäni mennyt ihan nappiin. Lopuksi tehtiin vielä jäähdyttelylenkki samaisessa metikossa. Oli taas tosi kivaa treenailla yhdessä. Tuntui niin kivalta kun heti aamusta oli reippaana liikenteessä! Kiitos

Iltapäivällä lähdettiin mökkeilemään Iittalan lähelle. Kaikki koirat pääsi mukaan ja ne olivat niin inoissaan. En ymmärrä miten ne voi tietää, että me mennään juuri mökille?. Meteli oli viimeisellä mökkitiellä aikamoinen.

Mökillä vietettiin sitten kaksi yötä. Tosin me käytiin hieman Iittalan lasitehtaalla ja Hämeenlinnassa. Koirat viihtyivät hyvin. Ne oli koko ajan joka touhussa mukana ja puuhailivat pihalla omiaan. Fyra keskittyi lähinnä jalkapallon pelaamiseen sekä mun crocsien viemiseen. Varsinkin tämä  viimeinen leikki jossa piiloteltiin mun kenkiä oli Mankeroisen mielestä tosi hauskaa. Fyra vei kuistilta joka kerta mun kengät ja piilotti ne maastoon. Niitä sai sitten etsiä, kun alkoi polttamaan niin Manki siirsi ne uuteen paikkaan. Miten ihana leikki Muuten me vaan oltiin ja hengailtiin, syötiin, veneiltiin, saunottiin ja uitiin. Jopa minä uskalsin mennä uimaan joka on aika historiallista.

Mun tytöt

ja pieni miäs

Mehän ei osata kerjätä...?

Perjantaina saavuttiin mökiltä puolen päivän aikaan. Tultiin projektin takia käymään kotosalla. Iltapäivällä oltiin sovittu Johannan ja poikien kanssa lenkkiä Paavolaan. Siinä samassa kävin vähän kokeilemassa agilityä. Mun koirat oli tosi väsyneen oloisia mökkikoiria joten en kauheasti tehnyt niiden kanssa. Taitaa tämä lomailu ottaa nillekkin koville... Illalla käytiin vielä Iiriksen ja poikien kanssa Hunnarilla lenkkeilemässä vesisateessa. Hyvä viimeistely lenkki ennen lauantain näyttelyä Kastuttiin sitten ihan totaalisesti, kumpparit ja kurahousut olisivat olleet hyvä juttu... Yoiset puunaa koiriensa niin me mennään rämpimään vesisateella heinikkoon ja kävelemään mäkiä. Hyvin fiksua