Ei ole paljoa lomalla viitsinyt tässä koneella istua joten blogipäivitykset ovat hieman jämähtäneet. Maanantaina käytiin aamusella ensin kentällä hieman aksailemassa ja tekemässä hyppyjumppaa. Mummo oli taas sen verran höperä, että se tippui puomin alastulolta alas... Illalla  käytiin Dogitiimin tokokurssilla Fyran kanssa. Aiheena oli tällä kertaa ruutu. Mulla ja Fyralla oli hieman kommunikointi ongelmia. Ihmettelin kovin kun neiti meni sivusta sisään. Ei suostunut menemään maahan, ei ottamaan lelua eikä namia ruudun takaosassa. Siinä ehdin siunailemaan hetken aikaa länderin syvintä olemusta. Fyra ei kyllä ole vielä koskaan tehnyt mulle tuollaista joten olisi jotain pitänyt aavistaa. No Anun kanssa sitten löydettiin ruudun takaosasta pitkästä nurmen seasta koiran kakan Minä olin tietysti jo astunut sen päälle... Ei mikän ihme, että ei oikein huvittanut työskentely paskan päällä. Ruudun paikkaa vaihdettiin ja alkoi koirakin toimimaan Otettiin myös paikallamakuuta joka oli hyvä häiriön alaisena. Ehkä Fyra treenaa sitä yksinään koska yhdessä me ei olla sitä paljoa tehty

Tiistai aamuna lähdettiin Kokkolaan asuntomessuille ja koirat jäi porukoille hoitoon. Oltiin yötä Seinäjoella kun vapaata hotellitilaa ei löytynyt lähempää. Tultiin keskiviikkona Tuurin kautta kotiin ja jaksan joka kerta ihmetellä sitä paikkaa Hirveästi ihmisiä ja paljon kaikkea tavaraa hujanhajan. Siellä putiikissa iskee joku ostosmania. Kaikkea turhaa pitäisi ostaa mitä ei edes käytä... Ehdin hyvin kotiin enen aksatreenejä ja lähdin suoraan lenkille sekä kentälle. Lotte oli tuonut meille Lotta Vuorelan 26 esteen radan. Siinä sai jälleen vääntää ihan mukavasti. Nämä oli asennetreenit jotka tehtiin kilpailunomaisesti läpi. Meillä oli ihan lähtöpilli, ajanotto, tuomari ja sihteeri. Tutustuminen oli sen 5 minuuttia ja sen jälkeen mentiin kilpailunomaisesti läpi. Mulle arvottiin numerot 1, 3 ja 6. Oli suuri vaikeuksia muistaa rata, ehkä se autossa istuminen ja reissaaminen oli vienyt voimat tai muuten tilanne oli vaan erikoinen. Duo pääsi melkein loppuun asti esteelle 20 asti vitosen kiellolla kunnes hyllytin sen kun unohdin radan. Fyran kanssa meni sitten jo paremmin, vaikka sain sillekkin saman virheen (kiellon hypyltä) kuin Duon kanssa. Selvästi ohjausvirhe molemmilla kerroilla. Rata muuttui hyllyksi yhdessä kohtaa kun Fyra hyppäsi hypyn edestakaisin. Bellan kanssa ei menty kuin ensimmäiset kuusi estettä. Bella oli tosi outo ja tahmea joten keskeytin radan siihen. "Kilpailijen" jälkeen otettiin vielä rataa pätkissä. Tein nyt Fyran ja Duonkielto kohtaan takaaleikkauksen ja se toimi paljon paremmin ja onnistui heti. Pitäisi välillä vaan katsoa tarkemmin profiilia eikä vaan huinailla radalla. Kisojen lopputuloksissa Ulla voitti Sakun kanssa karkkipussit, Fyra oli toinen ja Duo kolmas Hauskat ja erilaiset treenit!

Loppuviikosta käytiin sitten Minnan ja kokkkeripoikien kanssa lenkillä Paavolassa ja hieman tekemässä kentällä vauhtitreeniä. Kummasti se meidän reissu alkaa lähestymään, keskustelut taisi suurimmaksi osaksi pyöriä reissun ympärillä. Lisäksi käytiin mökillä viettämässä aurinkoista iltapäivää/iltaa ja hieman uimassa. Kävin minä lääkärissäkin silmän vuoksi joka on ihan turvoksissa ja kipeä. Ilmeisesti joku kyynelkanavan tukos ja antibioottitippoja viikoksi. Parin päivän tiputtelun jälkeen tuntuu vaan ettei ne auta mitään. Saa katsoa joudunko käymään lekurissa vielä uusiksi ennen Tanska-Saksa reissua.