Perjantaina oltiin Minnan ja poikien kanssa sovittu treffit kentälle heti puoli yhdeksän aamulla. Aloitettiin aamu lenkillä Paavolan metsässä, mulla oli ekaa kertaa koko revohka mukana kun Lucas pääsi mukaan. Pieni miäs ei yleensä ole ollut näillä treffeillä mukana, mutta nyt hän pääsi mukaan. Oikea syy oli lähinnä siinä, että omistaja torkkui tyytyväisenä peiton alla eikä jaksanut lähteä erikseen lenkille Oli siinä Minnan pojilla ihmettelemistä mikä tuo musta saparohäntä on, tytöksi ilmeisesti luulivat kun niin kovin heiluttivat häntäänsä ja kosiskelivat. Lucas tapansa mukaisesti kuljeksi omia polkujaan (kuralammikoitaan) koko lenkin ajan. Hyvin mutkaton kaveri, tosin mun piti sanoa Minnalle pari kertaa kentällä että muistuttaa mua että Lucas on mukana. Muuten se voi jäädä kentälle vahingossa. Lucas toimii tyttöjen treenin ajan virallisena valvojana, seuraamalla tyttöjen suorituksia kentällä. Virallinen valvoja sana on ehkä hieman virheellinen sillä Lucas yleensä nukkuu kyljellään kentällä eikä korviansa hetkauta

Treenattiin keskiviikon radan "ongelma" kohtia sekä otettiin samalla Lotan perjantain koulutuksesta yhtä pätkää. Ohjaajat taisivat olla hieman unessa ja koirat hyvin levänneitä. Sain muutaman todelal hyvän toiston aikaiseksi kaikilla tytöillä. Lopuksi käveltiin vielä yhdessä jäähdyttely Paavolan metsässä ja sen jälkeen Fyra & Uuno teki paikallamakuun joka oli yli 2 minuuttia. Hyvin pysyivät paikoillaan, ei ongelmaa. Kolmisen tuntia vierähti aamutreeneissä joten menin hyvin mielin illaksi töihin lepäämään Iso kiitos Minnalle aamuseurasta.

Itse viikonloppu meni sitten töiden merkeissä. Olin molempina päivinä töissä. Lauantaina käytiin iltasella Tolpan kanssa lenkkeilemässä Elonkierrossa ja sunnuntaina tein hieman ravilenkkejä tyttöjen kanssa sekä mäkikävelyä koko revohkan kanssa. Kummallista kun silmätulehduksen jälkeen (3 viikkoa sitten) olen ollut ilman ääntä, kurkkukipuinen ja nyt tuli sitten flunssa. Hieman ärsyttävää. Ottaisin mielummin sen silmätulehduksen kuin tälläisen vuotavan nuhan. Ai niin ja opiskeltiin me agilityä telkkarista, varsinkin Fyra oli erittäin tarkkaavainen koko DVD:n ajan. Katsotaan ensi treeneissä oppiko se jotain uutta?