Niin se 4 viikon loma menee hujauksessa. Toisaalta taas kiva mennä töihin, että pääseen normaaliin rytmiin ja arkeen. Kuluneella viikolla olin aika väysnyt, en ymmärrä miksi? Jotenkin tiistai ja keskiviikko meni ihan hujauksessa. En aina muistanut edes missä maassa olen tai selviän ihan kotimaisella Suomella ettei tarvitse Lontoota vääntää. Tiistaina kävin nopeasti kentällä tekemässä koirien kanssa hyppyjumppaa. Otin nyt tasavalillä ja se toimi hyvin. Mun mielestä Duonkin hyppytekniikka on tässä ohessa parantunut paljon, ei ole enään niin etupainotteinen. Samalla tein pienen vauhtiradan, tytöt olivat hyvin hyvin innoissaan. Luulivat varmaan että olen kokonaan hullaantunut näyttelyihin eivätkä he pääse enään aksaamaan. Unohdin kertoa viimeksi, että Bella ja Lucas oli porukoilla kun Fyra & Duo oli Tanska-Saksa tourneella. Lucas oli ollut ihan ok, mutta Bella oli kaksi päivää protestoinut. Mummo oli mökättänyt ja makoilluit minun vanhassa sängyssäni eikä ollut suostunut syömään Kahden päivän paaston jälkeen, Bella oli ilmeisesti kokenut jonkun ahaa elämyksen ja syönyt koko loppu ajan kahdesti päivässä kupit tyhjiksi   Kaippa se tajusi, että nyt saan syödä ihan rauhassa eikä kukaan häiritse...

Keskiviikkona koirat kävivät moikkaamassa Leena Piiraa Halikossa. Aloitettiin käsittely Bellasta ja Mummo oli hieman jumissa. Arvasin sen heti kun näin Bellan liikkuvan maanantai-iltana kun palasin reissusta. Bella tippui pari viikkoa sitten puomin alastulolta suoraan selälleen. Selkäranka oli saanut iskun ja se oli kipeä. Onneksi Leena sai selän kuntoon ja sen jälkeen liike palautui takaisin normaaliksi raviksi peitsauksen sijaan. Duo oli vuorostaan vinossa, mutta muuta ihmeellistä siitä ei löytynyt. Vinous johtunee jälleen erinäisesti koohotuksista mitä se on kesäloman aikana keksinyt mm. hyppää takaluukusta vauhdilla ja mätkähtää suoraan selälleen asfaltille. Molemmat tytöt sai aksa kieltoa loppu viikon ajan. Fyra oli tapansa mukaan hyvässä kunnossa, pientä kireyttä lavoissa ja lantiossa mitä normaalille harrastuskoiralle tulee. Leenan mukaan Fyran kroppa on kehittynyt hurjasti parin kuukauden sisällä. On kuulma tullut lihasta lisää ja kroppa tullut aikuisemmaksi. Fyralla oli taas paljon kerrottavaa Leenalle (piti pusutella ja kiivetä syliin istumaan). Lucas oli pitkästä aikaan hyvässä kunnossa. Selvästi ruokanappulan vaihtaminen tyttöjen kanssa samaan on auttanut nesteturvotukseen. Lucaksella oli jopa liikettä selkärangassa!.

Torstaina koirat huilivat lähes tulkoon koko päivän. Vähän tehtiin kaikkea pientä puuhastelua ilman suurempaa rasitusta. Perjantai aamuna lähdettin Fyran kanssa Lotta Vuorelan yksärille Ryttylään bongasin matkan varrelta Minnan ja Rokan mukaan. Lotalla oli kiva rata joka oli yli 25 estettä pitkä. Tehtiin rataa kolmessa erässä ja siinä sai ihan kiitettävästi juosta. Olin niin tyytyväinen Fyraan ja sen tekemiseen. Oli jotenkin tosi helppoa kun oli vain yksi koira mukana johon keskittyä. Tykkäsin taas tosi paljon koulutuksesta, kiitos Minnalle jälleen seurasta Iltapäivällä käytiin vielä Iiriksen ja poikien kanssa lenkillä Hunnarilla. Mun koirat oli taas tohinaa päällä kun näkivät siniset pojat pitkästä aikaan. Pienen miehenkin piti hieman kukkoilla: hänen naisensa ja hän ollut kahdesta ihanasta ollut erossa lähes viikon. Hassu miäs!.

Launtaina nukuttiin tooosi pitkään. Olisin varmaan nukkunut koko päivän jos olisin voinut. Tosi väsynyt olo. Iltapäivällä Duo kävi Tanja Kotin sisäelinkäsittelyssä. Ensimmäisen kerran Duo kävi Tanjan käsittelyssä kesäkuussa ja silloin Duo oli tosi jumissa mm. keuhkot ja pallea. Nyt Duo oli huomattavasti paremmassa kunnossa. Ihana tietää, että ne keuhkot ovat pysyneet auki, eikä Piiralla ole ollut enään kyljet jumissa. Pientä jumittumaa löytyi vielä aivan keuhkojen alhaalta sekä yksi selkänikaman kohdalla oleva jumi, mutta muuten Duo oli hyvässä kunnossa. Fyran kanssa tuli hieman tokoiltua ja hassuteltua, mutta muuten jatkettiin vapaapäivän viettoa.