Lauantaina lähdettiin iltapäivällä kohti Tamperetta. Otin koko köörin mukaani mukaanlukien onnenmaskotti Lucas. Matkalla hieman satoi vettä, mutta Tampereella oli aurinkoista ja erittäin lämmintä. Auton sain tien varteen parkkiin suhteellisen lähelle kenttää. Kävin ilmoittautumassa ja lähdettiin lämmittelylenkille.

Mulla oli Fyra ilmoitettuna kahteen starttiin ja Duo ainoastaan agilityradalle sekä Bella vain hyppyradalle. Päivän tuomarina toimi Kari Jalonen. Ensimmäisenä päästiin agilityradan kimppuun, se oli varsin jouheva ja mukava. Tutustumisessa se tuntui alun jälkeen jopa aika helpolta, mutta todellisuudessa siellä sitten onnistui tekemään virheitä.  Hämäävää tuollainen "helpohko" mielikuva... Duo oli mulla ekana starttaajana, se lähti luokan toisena koirana ja mulla oli kova kiire hakea se autosta. Duo kuumii ihan liikaa jos se katselee tutustumista radan vierestä. No en tiedä oliko sen mieliala nyt yhtään parempi? Se kuumi ihan törkeästi ja oli tosi vallaton. Jätin sen lähtöön hyvälle linjalle ensimmäisen hypyn suhteen. Otin kolmannen hypyn kohdalta vastaan ja mitä tekee Duo? Ohittaa ekan hypyn ja hyppää suoraan toiselle hypylle. Hämäännyin niin paljon, se ei ole taas hetkeen tehnyt tuota varmaan edellisen kerran vuosi sitten?. Olinko liian kaukana? suoralinja sillä kuitenkin oli hypyille. No joka tapauksessa hämäännyin niin paljon, että kävelin radalta pois. Se oli tosi lyhyt rata Fyran kanssa lähdettiin rennolla fiiliksessä. Rata sujui ihan kivasti, mutta yhdessä hyppy hässäkässä Fyra teki kiellon, tuomari ei kuitenkaan antanut siitä virhettä niin kuin ei antanut muillekkaan koirille. Kuvittelin kuitenkin meillä olevan vitonen alla joten hieman taisin siellä sitten tehdä omiani yli puolet radasta... Yllärinä olikin sitten se, että me saatiin radalta nolla Aika ei ollut kauhean häävi, ihanneajan etenemä oli 3,6 m/s ja Fyran oli 3,9 m/s sij. 5./25.

Fyran radan jälkeen alkoi satamaan vettä ihan kaatamalla, onneksi mulla oli kaikki sadeasusteet mukana. Silti pääsin osaksi kastumaan jäähdyttelylenkin aikana. Onneksi hyppyradan lämmittelylenkki saatiin kävellä jo ilman vesisadetta. Hypäri oli mielenkiintoinen, tykkäsin siitä kovin. Alku oli hankala ja se oli muutenkin aika tekninen rata, mutta oli kuitenkin pätkiä joissa sai juosta kunnolla. Tein Fyran mukaan rataantutustumisen ja ajattelin kokeilla hieman erilaisia tekniikoita radalle mm. ihmisnuoli, poispäin käännös, pakkovalssi, niisto-persjättö... Mulle tuli ihan sairaan makea olo tutustumisessa, nyt tehdään riskejä eikä varmistella nollaa vaikka tuplaan olikin mahdollisuus Fyran osalta. Hieman aloin ennen omaa vuoroani empimään omia valintojani, mutta pidin pääni tein kuten olin suunnitellut. Fyran rata oli huikea! Mä NIIN tykkäsin mennä sen kanssa radalla, tehtiin kaikki juuri niin kuin pitää. Yhdessä kulmassa Fyra hieman kääntyi väärään suuntaan ja lopussa aloin taas himmailemaan viimeiset neljä estettä. Pitäisi vaan juosta loppuun asti vaikka nolla onkin jo melkein varmasti tulossa. Saatiin Fyran kanssa radalta nolla ja samalla se oli TUPLANOLLA!  Fyran etenemä 4,37 m/s. Radasta jäi ihan huikea fiilis. Bellan kanssa lähdettiin pitämään hauskaa radalle, tiesin heti ettei meillä ole mitään saumoja kärkeen tuollaisella tekniikkaradalla. Mummo ei sellaisia hienouksia osaa eikä tule enään opettelemaan. Bella sukelsi keppien tokaan väliin ja hyppäsi takakulmassa yhden hypyn edestakaisin kun pääsi hieman valahtamaan sylkkärin jälkeen. Mummolle tulokseksi siis hylly.

Hain koirat autosta ja matkalle kentälle sain kuulla, että Fyra oli sijoittunut radalla toiseksi Kobylinin Sannan Delin jälkeen. Huisia! ja vielä iloisempi uutinen oli että Fyra sai toisen H-Sertin  Päivän saldona siis tuplanolla ja hyppyserti! Mun Manki Tykkään siitä niin paljon ja olen hyvin iloinen että olen saanut sen itselleni. Nyt tuntuu, että me ollaan löytämässä se yhteinen sävel. En olisi vielä toukokuussa puolessa välissä uskonut, että 13 startissa Fyra tekee 7 nollatulosta joista 2kpl  A-SERT ja 2kpl H-SERT. Uskomatonta.

Kotimatkalle lähdettiin jäähdyttelylenkin jälkeen ja kotiin saavuttiin hieman ennen ysiä. Takkujen kisat on aina niin mukavat, siellä on mukavia ihmisiä ja erinomainen kisailmapiiri, tykkään!. Tullaan taas toistekkin

Fyra Tampereella 17.09.2011 tuplanolla!. A-kisa 0 (-3,95) sij. 5./25. ja B-kisa 0 (-7,14) sij. 2./23. ja H-SERT!