Viikot vierähtää kumman nopeasti, mitäs me ollaan kuluneella viikolla puuhailtu?. Ollaan käyty mäkikävelemässä, tehty juoksulenkkejä, hieman temppuiltu ja treenailtu tokoa. Nautittu syksyisestä ilmasta eri ympäristöissä mm. Syrjäharjulla ja ollaan me hieman tavattu kavereitakin ja tietenkin aksattu!.

Keskiviikkona lähdettiin koko jengin kanssa Turkuun Jaakon kurssille Hitti-areenalle. Fyra pääsi ainoastaan aksaamaan, mutta pitää jokaisella olla omat fanijoukot mukana. Tosin tämä fanijoukko on hyvin äänekäs... Hetken jo mietin, että olin hullu kun kaikki otin mukaani. Se äänen määrä kun päästiin perille No voitetaan sitten ainakin huutokisassa jos ei muussa Jaakolla oli haastava rata, mutta mä olin niin iloinen kun mentiin Fyran kanssa. Se oli niin pätevä Taidettiin tehdä jopa ennätys kun päästiin esteelle numero 19 asti. En tiedä ollaanko ikinä päästy niin pitkälle?. Jaakon mukaan se oli jopa onnistunutta Sain tehtyä jopa ne putkijarrtutukset, niistot, saksalaisen ja pakkovalssin (joka oli muuten tosi haasteellista tehdä pienellä pätkällä kolme eri tekniikkaa, kökkäri kompastuu omiin jalkoihinsa). Lisäksi tehtiin vielä hyvä sylkkäri ja melkein onnistuneet valssit. Valsseissa mun pitäisi olla tarkkana etten auta liikaa koiraa, mun käsi tuppaa edelleenkin nousemaan hävyttömän korkealle. Käsi alhaalla, tiukka näyttö ja sen jälkeen otetaan käsi pois eikä nosteta kattoon. Oli myös hyvä muistuttaa mieleen, että putkeen mentäessä metri putken suun ohi niin koira kääntyy oikalle puolelle putkea. Ei saa huutaa koska silloin kääntyy väärälle puolelle. Saatiin myös muutama hassusana meidän aan alastulon kontaktikäskystä. Mun piti vielä todistaa se ja toimihan se, tietty!. Treenin alle pitäisi nyt ottaa kepeillä jääminen taakse eli koira pujottelee edellä ja minä jään taakse. Tuppaan aina ryysimään sinne mukaan. Tätä tulis tehdä muutamalla kepillä ja palkka vasta seuraavalla esteellä eikä keppien lopussa niin kuin yleensä teen. Täytyy ottaa takapihan treeniksi.

Tänään perjantaina pääsin aikaisin töistä. Mentiin tämän kunniaksi Minnan ja poikien kanssa lenkkeilemään Paavolaan sekä aksaamaan. Tehtiin hyvän mielen treenit ennen sunnuntain kisoja. Tehtiin kepeillä nopeita suorituksia, vapautukset putkiin sekä pelkkää puomin alastuloa siinäkin palkkana putki. Lopuksi vielä kasvavaa hyppysarjaa jossa kaikki koirat olivat varsin taitavia. Oli kyllä tosi kiva perjantai-ilta, iso kiitos Minnalle treeni- ja juttuseurasta!. Oli superkiva ilta Illan vielä kruunasi Minnan ja Saken uusi perheenjäsen pieni Obelix-berni, hän oli varsin suloinen ja tomera tapaus!. Pakko oli pitää kahdesti sylissä kun vielä voi pitää, muutaman kuukauden päästä pientä berninpaimenkoiraa ei noin vain nosteta syliin