Maanantaina tunsin olevani julkkis. Tolppa soitti heitti aamulla puoli seiska, että meikäläisen pärstä on paikallislehdessä. Kummasti siinä unihiekat karisi ja oli kova kiire lehtä katsomaan porukoille (itselle ei lehti tule). Siellä se sitten komeili urheilusivulla Otsikko oli aika pramea ja tyrmäävä ainakin jäi ihmisten mieleen. Onnitteluja tuli sitten sukulaisilta ja asiakkailta, tuntui että olisin saavuttanut jotain vieläkin suurempaa. Iso kiitos kaikista ihanista onnitteluista facebookin ja puhelimen kautta. Ihanaa huomata kuinka moni meitä muistaa, se on hienoa!.

Töiden jälkeen menin kovalla kiireellä Dogitiimin tokoon Fyran kanssa. Ilma oli jälleen sateinen ja kosteahko. Fyran kanssa teki haasteen märkä nurmikko jossa se sitten tepsutteli kun prinsessa konsonaan   Siirrettiin sitten merkki asfaltille ja se olikin hyvä ratkaisu. Merkki oli mahtava!. Jotain olen osannut opettaa oikein   Sen jälkeen vuorossa oli luoksetulo ja siitä suoraan ruutuun. Nyt ei edes märkä nurmikko haitannut kun palkkana oli kettu ruudussa. Fyra on kyllä aika hassu otus. Tykkään siitä koko ajan enemmän Paikallamakuun kostealla nurmikolla ja sateessa ei kauheasti houkuttanut joten me hienohelmat skipatttiin kokonaan se. Kivat treenit ja kiva viikonaloitus!.

Tiistaina oli huoltopäivä. Aamulla mäkikävelyä jyrkässä pehmeässä hiekassa ja illalla ravilenkit kahdessa otteessa sekä jumppailtiin pallolla. Ei varmaan yllätä jos kerron, että vettä satoi jälleen... Illalla Anu tuli vielä kyläilemään ja hieroi Bellan. Mummo oli hieman kipeä ja jumissa juuri niistä kohdin mitä epäilinkin. Bella nukkui sitten koko yön BOT-takki yllä. Meillä ei kauheasti käy vieraita ja sen kyllä sitten huomaa joka kerta. Hirveä härdelli hetken aikaa. Nyt koirat rauhoittui aika nopeasti, Fyra oli mustasukkaisena portin takana ja katseli koko ajan kun Bellaa käsiteltiin. Käsittelyn jälkeen Fyra tepsutteli peitolle ja yritti kaikin tavoin saada Anun huomion. Iso kiitos Anulle lihashuollosta!.

Keskiviikkona alkoi sitten Hitti-areenalla Jaakon aksailut.  Olen ilmoittanut tällä kertaa kurssille vain Fyran tietty Duo tuurailee tarpeen tullen siskoansa ainakin juoksujen ajat. Jaakolla oli superkiva ja haastava rata. Kyllä taas huomasi, että kesällä on tullut hieman löysäiltyä. Ollaan kyllä käyty viikottain treeneissä, mutta ei me olla mitään noin vaikeita tehty. Olin hieman ulalla tutustumisessa ja sainkin palautetta erikoisista ohjausvalinnoista Kun näytettiin mitä piti tehdä niin alkoi homma toimimaan. Tuntui tosi kivalta mennä, mun pitää nyt laittaa muistilistalle putkijarrut jotka ovat hieman pääseet ruostumaan... Odotan jo innolla seuraavaa kertaa!.

Torstaina karkasin hieman töistä aikaisemmin, vettä satoi mutta oli niin hiljaista että oli pakko lähteä aikaisemmin pois. Lähdin koirien kanssa keskenään Elonkiertoon lenkille. Oli niin ihanaa kävellä vesisateessa yksinään ja kuunnella omia ajatuksia. Koirat oli ihan pöhköjä, Fyra juoksutti Duoa pitkin peltoja ja välillä siellä oli Lucas ja Bellakin mukana. Puolitoista tuntia käveltiin ja nautittiin. Koirat oli kyllä tosi kuraisia ja märkiä lenkin jälkeen, mutta varmasti superonnellisia!.

Perjantaina mulla oli vapaata, mutta lähdin aamusella Habitare-messuille Helsinkiin. Siellä vierähti sitten koko päivä, mutta kaikkea kivaa siellä näki. Harmi vaan kun ihan kaikki ei ole vielä ajankohtaista mm. sohvat... Hanoja tuli katseltua sekä erilaisia laattoja, pussillinen esitteitä tuli kannettua kotiin. Alkuillasta kävin vielä hieman aksamassa kentällä kun Duo ja Bella ei ollut päässyt koko viikkona. Tein tunnin lenkin ensin ja sitten menin kentälle jossa oli Johanna ja Lotte.  Kentällä oli heidän pätkänsä valmiina joten otettiin sitä vauhtitreeniä jossa oli samassa hyppyjumppaa. Lucas ja Bella teki pelkät hyppyjumpat, mutta Duon ja Fyran kanssa tein koko pätkää. Lisäksi kaikkien kanssa keinun alastuloa erikseen. Fyra kävi tosi hyvillä kierroksilla koko ajan ja palkkaantui hyvin lelulla. Tein vielä toisen puolen tunnin lenkin jäähdyttelyksi, kiva kävellä välillä hieman erimaisemissa!.