Perjantaina alkoi taas päivystys kumman nopeasti aina 3 viikkoa menee. Menin iltavuoroon joten kävin heti aamusella kentän läheisyydessä aamulenkin ja sen jälkeen kentälle tekemään aamujumppaa eli hyppyjumppaa. Otin perussarjalla ja kaikki meni hyvin. Lopuksi otin vielä keinua ja puomin alastuloa.

Nopeasti heitin ylimääräiset koirat kotiin ja nappasin Fyran mukaani. Käytiin Ullan luona hieman kokeilemassa uusia juttuja Fyran turkkiin ns. eläinkokeita   Fyra oli selvästi norwichipoikien Sakun ja Eikan mielestä mieluinen vieras. Fyra sai lopuksi juoksennella pihalla Ullan villispennun Tamin kanssa. Taisi kavereilla olla aika hauskaa, sellaista rallia vetivät pitkin pihaa

Lauantaina nukuin pitkään ja kävelin pitkän lenkin ennen töihin menoa. Iltakului sitten ihan leppoisasti, tyttöjen kanssa tein vielä juoksulenkin. Saivat hieman irroitella lenkillä.

Sunnuntaina aloitin ikkunoiden pesun ja sitä riitti sitten koko aamupäivän. Iltapäivällä oltiin sovittu lenkki Johannan ja Jackyn kanssa Elonkiertoon. Oli aivan ihana ilma, käveltiin pitkä lähemmäs puolentoista tunnin lenkki ja koirat saivat juosta vapaana. Ne sitten juoksivat ja juoksivat Fyralla oli ilmeisesti ollut ihan sairaan kova ikävä Jackyä niin monta miljoonaa pusua Fyra antoi karhulle. On ne aika hauska pari Alla Johannan ottamia syyskuvia. Iso kiitos!

Best Frends: Fyra & Jacky

Kuvat ©  Johanna Kuusi

Ylläoleva possu ei ollut meidän jengilenkillä vaan oli omassa aitauksessaan kahden kaverinsa kanssa. Possuilla oli ilmeisesti joku virtapiikki menossa sillä ne juoksivat pitkin aitaustaan Possun juokseminen on muuten aika erikoisen näköistä Lopuksi otettiin vielä parkkiksella paikallamakuu ja Fyra oli erinomainen. Kiitos Johannalle lenkistä ja yritetään taas nopeammalla aikataululla uusiksi!.