Pitkästä aikaan koko viikonloppu vapaata ilman ihmeellisempää ohjelmaa. Lauantai aamu hurahti koti askareiden merkeissä. Iltapäivällä menin Pukon kentälle treenaamaan Jaakon keskiviikon radan alkua. Sain radan rakennettua ja Lotte pyyhälsi paikalle perhosten kanssa. Käytiin sitten yhdessä lenkillä Paavolan metikossa ja nautittiin ihanasta auringosta. Radan pätkä oli hieman sovellusta, jossa samalla treenasin puomin leijerointiä. Fyra oli aika pätevä otus, sillä on ihan huimasti kasvanut keskittymiskyky. Lisäksi ollaan saatu paljon lisää lihasta, ehkä seuraavaksi pitäisi massakauden jälkeen laittaa diettikausi? Duoa ja Bellaa hieman ihmetytti omituinen alku, mutta muutaman toiston jälkeen se lähti rullaamaan. Mummo oli kyllä niin superihana Se ihan vinkuin ja haukkui kepeillä. Voi luoja sitä intoa... Daniel oli tosi taitava!. Se on kyllä kehittynyt todella paljon pienellä aikaa, ei edes mennyt koomaan puomin edessä olevasta putkesta joka oli alle metrin päässä alastulolta. Tällä kertaa ei mennyt Fyrakaan vaan teki loistavia alastuloja. Lopuksi tehtiin vielä koirien kanssa hyppyjumppaa perussarjalla. Lucas pääsi myös tekemään omat jumppansa heti Danielin jälkeen. Kiitos Lotelle seurasta!. Kävelin vielä koirien kanssa jäähdyttelyn Paavolassa. 

Sunnuntai aamuna lähdettiin koko revohkan kanssa Iiriksen ja poikien kanssa Elonkiertoon. Ilma oli aurinkoinen ja oli ihanan rauhallista sekä hiljaista (sen jälkeen kun olin saanut koirat hiljentymään). Koirar saivat juoksennella vapaana ja me saatiin nauttia ulkoilmasta. Fyra sitten hukkasi juoksuhepulissaan Simo Siilen samalle pellolle minne katosi Ossi Orava viime viikonloppuna... Kohta siellä samalla pellolla on tusina pieniä pehmoleluja Jos joku niitä löytää niin ne on sitten meidän, voi palauttaa allekirjoittaneelle. Pitää vissiin käydä M&M-liikeessä lähi aikoina jos siellä olisi niitä lisää. Alkaa Ossi ja Simo varasto uhkaavasti ehtymään. Pieni miäs sitten satutti lenkin aikana koipensa Kirmaili Fyran, Nemon ja Miloun perässä pitkän aikaa kunnes yht'äkkiä se oli kolmijalkainen. Ei missään vaiheessa vinkaissut, ei vaan astunut kunnolla vasemmalle takajalalle. Sain sitten kantaa Lucasta syli kyydissä autolle, kyllä 8-9kg leijonakoira voi tuntua painavalta Katselin jalkaa, mutta ei yhtään aristanut mistään kohdasta. Laittoi jalan koukkuun ja pomppi kolmella jalalla. Välillä varasi tassun päälle ja käveli ontuen. Seurataan sitä nyt pari päivää jos se menisi Metacamilla ja levolla ohitse. Ilmeisesti joku venähdys sinne tuli,  katsotaan jos loppu viikosta joudutaan käymään lekurilla näyttämässä koipea.

Lenkin jälkeen oltiin hetki kotosalla. Sen jälkeen pakkasin Fyran kyytiin ja noukittiin Minna & Rokka mukaan entisen Säästöpörssin pihasta. Lähdettiin sunnuntai ajelulle Längelmäelle jossa oli Lotta Vuorelan agilitykoulutus Kana-Areenalla. Löydettiin lopulta perille, vaikka ei kyllä eksytty kuin hieman. Navigaattori kun ei löytänyt perille tosin se löysi siinä vaiheessa kun tajuttiin Längelmäen kuuluvan Jämsään eikä Orivedelle. Halli oli siisti ja valoisa kumirouhepohjainen. Lotta oli kehittänyt mukavan 32 esteen radan jota me sitten väännettiin pariin otteeseen. Aluksi pohja tuntui tosi pitävältä eikä jalka meinannut liikkua koiralla eikä ihmisellä. Vauhtiin päästyä se vauhti ei meinannut sitten pysähtyä ollenkaan. Saatiin hyvää palautetta Fyran kivasta asenteesta, ottaa nykyään hieman enemmän "tosissaan". Saatiin hyviä onnistumisia erilaisilla tekniikoilla, omalla kohdalla pitäsi tarkkaan miettiä valssin suunta (eka askel kohti ponnistuspaikkaa) . Fyran mielestä oli superhauskaa kun se sai mennä edellä ja ohjasin sitä takaa muutamaan käännökseen. Se kyllä irtoaa On sen verran estehakuinen eläin. Loppuvaiheessa menin sitten loukkaamaan oikean nilkkani. Otin loppusuoran välistäveto/kiertoja kun tunsin kipua nilkassa. Ilmeisesti en nostanut jalkojani tarpeeksi vaan liutin jalkaa kumimatolla, nivelsiteet hieman ärtyivät. Samassa kohtaa Minna loukkasi leikatun polvensa hetkeä aikaisemmin... Vorssan Ramparyhmä!.

Kotimatkalla oli muutama tosi kova sadekuuro ja ilmeisesti poliisien kokoontumisajot. Nähtiin todella paljon liikkuvia poliiseja No onneksi ei jääty kenenkään "haaviin". Poikettiin matkan varralla  huoltsikalla hakemassa namusia. Taidettiin olla hyvässä sokerihumalassa  Kaikki oli tietenkin pakko syödä kerralla, vaikka huono-olo olikin... Kiitos Minnalle huippuseurasta, otetaan taas uusiksi