Maanantaina oli vuorossa maneesiaksat. Treeniradan tuojana toimi tällä kertaa Johanna ja teemana oli vauhti rata. Siinä saikin sitten juosta Fyralla oli ainakin toosi hauskaa, se juoksenteli alussa jälleen ihan omiaan, mankeroinen Otin radan muutaman kerran ja jätin tarkoituksella Fyran yli neljän esteen taakse. Pysyi hyvin, ei ongelmaa. Rata meni jouhevasti ja vauhdikkaasti jokaisella kerralla. Tehtiin rata vielä toiste päin jolloin koirat sai irrota loppusuoralla neljän esteen verran. Johanna palkkasi Fyran niin sain rauhassa jolkotella ja Fyra irrota.

Päivän plussat: +keinut parani jos olisin ottanut vielä kerran se olisi varmasti ollut lentomallia. +itsenäiset kepit -> jätin Fyran renkaan taakse ja kävelin keppien päähän vastaanottomaan. Fyra pujotteli hyvin +irtoaminen, irtosi hyvin +pysyi hyvin lähdössä.

Treenien jälkeen otettiin vielä ruutua joka oli rakennettu seinän viereen. Fyralla oli tosi vaikeata keskittyä ruudun suorittamiseen aksailun jälkeen. Kyllä se sinne lopulta meni toisella kerralla kun ekalla kerralla meinasi viedä Jackyltä pakastepurkin... Hyvä kun tulee treenattua ruutua hieman eri maisemissa eikä aina siellä oman pihan nurkassa.

Keskiviikkona ajeltiin sitten Fyran kanssa Jaakon treeneihin joka oli ekaa kertaa Purina-Centerillä Kaarinassa. Fonectan mukaan mun olisi pitänyt ajaa Someron kautta, mutta ajoin perinteisesti 10-tietä pitkin. Tosin mulla oli navi päällä joka laittoi mut menemään ihme hiekkateitä pitkin. Kesällä varmasti hyvä reitti, mutta nyt kesärenkailla jäisellä hiekkatiellä/asfaltilla ei ehkä mahdollisesti paras idea. Varsinkaan kun tien pätkä oli pilkko pimeä ja mutkikas. Ajoaika oli n. 1 tunti 10 minuuttia.

Janita & Jaakko on kyllä laittanut todella hienon hallin pystyyn. Sisällä tuoksui ihan uudelta Oli tilava ja valoisa sekä pohja... Se oli ihan paras, pehmeä ja kimmoisa. Tuntui siltä että olisi liitänyt pitkin nurmea. Treenit Fyran kanssa sujui hyvin. Yhtään Manki ei ihmetellyt outoa hallia vaan teki hyvin töitä. Tosin se kuumii ihan hirmuisesti Chilistä ja Fliistä. Ottaa kierroksia ja räyhää. Varsinkin Chilin meno radalla saa Fyran kierrokset nousemaan. Hyvää hetsausta Jaakolla oli kiva rata jossa sai juosta. En ollut oikein varautunut siihen, että halli on lämmin. Mulla oli pitkät kalsarit ja kevytvanuhousut jalassa sekä yläosassa t-paita, pitkähihainen ja fleece +treeniliivi. Unohtamatta kaulaliinaa ja pipoa. Mun tuli hiki siis aivan sairaan kuuma siinä juostessa. Ensi kerralla osaan pukeutua hieman paremmin. Muistettavaa tuli taas paljon: -pakkovalssin paikka -> suoraan sinne eikä pysähdellä matkalla, katse ja käsi riittää. -pyörityksessä käsi ei saa nousta polvea ylemmäs vaan se pysyy alhaalla -keppien aloituksessa avustaminen: keppien puoleinen käsi ja jalka -> menen itse eteen.

Kotimatkan ajoin sitten kieli keskellä suuta. Tiet oli jäätyneet pinnasta ja mulla oli ne kesätassut alla. Tällä kertaa ajoin tuulissuon kautta ja ajoaika oli aikalailla sama 1 tunti 10 minuuttia. Kesällä voisi päästä tunnissa jos oikein kovaa ajaa Halli hyväksi havaittu ja uusia treenejä odottaessa!