Maanantai ja tiistai meni tyttöjen osalta levon merkeissä sunnuntain Kotin käsittelyn vuoksi. Tein maanantaina kevyet ravilenkit flexien kanssa. N. 20-25 minuuttia Bellan ja Duon kanssa sekä Fyran kanssa.

Keskiviikkona päästiin takaisin normaaliin elämään tai mitä normaalia tämä nyt vielä on kun joku aamu saa puoli tuntia laittaa kelloa aikaisemmaksi pojan jalan kuntouttamisen vuoksi... Töiden jälkeen mentiin Iiriksen ja poikien kanssa lenkkeilemään Hunnarille. Kuinka puoli viisi voi olla jo NIIIN pimeätä?. Käveltiin reilu tunnin lenkki ja samalla hyödynnettiin hyviä mäkejä. Jouduttiin laittamaan otsalamput päähän metsäosuudella koska siellä ei oikein nähnyt mitään. No en tiedä auttoiko ne lamputkaan mitään, mutta ainakin muut näki metsässä kaksi valopäätä. Erotin muuten hyvin omat tyttöni kun niillä oli sadetakit päälle jossa oli hyvät heijastimet. Tytöt kirmailivat ja varsinkin Fyralla oli tosi kivaa poikien kanssa. Kiitos Iirikselle seurasta, en kyllä yksin olisi mennyt pimeään metsään talsimaan...

Torstaina tein sitten perinteiset ravilenkit tyttöjen kanssa. Tein aluksi Fyran kanssa lenkin joka koostui aluksi 10 minuutin rauhallisesta ravista, sen jälkeen juostiin n. 30 minuuttia (tarkka-aika 30min 20sek jos joku on ottanut tarkkaa aikaa ikkunasta ) Sitten mentiin vielä rauhallisella ravilla 10 minuuttia. Hyvin tehokasta ja tuntui niin helpolta. Hitsit kun osa hyvistä juoksureiteistä ei ole kunnolla valaistu. Jos saan valita juoksen mieluummin hiekalla kun asfaltilla näiden leikattujen polvien kanssa. Kun hiki oli saatu pintaan pääsi Bella ja Duo vielä omalle ravilenkille. Niiden kanssa menin rauhallisella sykkeellä flexin kanssa n. 28 minuuttia. Pysyivät molemmat hyvin ravilla eikä Mummon jalat enää ravatessa "vispaa" kuten aikaisemmin (Kiitos Leenan ja Tanjan). Kun likat oli ravitettu ol vielä hyvä mennä Lucaksen kanssa matelu kävelylle... Se on hyvä ettei ohjelma lopu kesken!.

Tänään perjantaina menin vasta puolilta päivin töihin. Lähdettiin aamulla Elonkiertoon lenkkeilemään Minnan ja poikien kanssa. Tehtiin reipas peltolenkki n. tunti ja vartti. Mun tytöt oli aika mahottomia. Duo sai ihan mahdottomia hepuleita ja Mummo oli muuten vaan persoona Fyra sai kirmailla Uunon kanssa. Ne kyllä leikkii niin nätisti keskenään. Uuno on tosi fiksu bortsu. Tosin sitä taitaa välillä ottaa pannuun kun ei pysy (vielä) Fyran perässä. Fyrahan tykkää ihan mahottomasti kun on joku juoksukaveri messissä. Lenkin jälkeen tein vielä ruuutua ja merkkiä Fyran kanssa. Loppuvaiheessa Fyra alkoi taas sekoittamaan merkkiä ja ruutua keskenään. Juoksee ruutuun tolpan taakse ja kun se ei kelpaa niin vaihtaa toisen tolpan taakse... Hassu Manki Oli niin kivaa nähdä pitkästä aikaa ja rupatella kunnolla!. Uusiksi taas kun aikataulut saadaan sopimaan.