Tänään perjantaina suunnattiin aamulla Duon kanssa Hämeenkyröön. Meillä oli kolmas kerta laser- ja akupunktiokokeiluja. Duo hyvin innokas kun päästiin perille, se haukkui autossa ja juoksi ympyrää. Sisälle kun päästiin niin sama meno jatkui, hassu otus Katseltiin ensin Duon liikkeitä. Painoa on huomattavasti enemmän vasemmalla puolella, mutta takajalkojen ja takaosan motoriikka on parantunut huomattavasti. Eipä se vieläkään mitään normaalia ole, mutta parempi Tässä on se hyvä puoli, että ilmeisesti hermot eivät ole tippumsen seurauksena menneet poikki. Ensimmäinen positiivinen merkki pitkään aikaan ja se sai mut hyvin iloiseksi!.

Oli jännä huomata miten ekalla kerralla Duo jännitti kovin melkein koko käsittelyn ajan. Toinen kerta oli jo parempi jolloin hoitovaste myös parempi kuin ei tarvinnut niin paljoa jännittää. Nyt oli hauska seurata kuinka Duo rentoutui käsittelyn aikana. Se nukkui koko ajan kyljellään pöydällä aivan rentona. Olaf sanoi, että pari ekaa kertaa koirat saattavat vieroksua laserkoneen ääntä sen jälkeen se muuttuu hypnoottiseksi. Kun olo on parempi käsittelyn jälkeen alkaa koirat pitämään äänestä -> jolloin pelkän piippauksen kuuleminen saa ne nukahtamaan käsittelyn ajaksi.

Pari kertaa Duo nosti päätään ja kertoi, että nyt sattuu. Duo sai jälleen akuuttia laseria eri pituisissa sarjoissa ja sen jälkeen laitettiin akupunktio neulat selkään ja samaan aikaan käsiteltiin laserilla tassuja. Tilanne on nyt parempi, mutta selvästi vika on välilevyssä. Tällä hetkellä Duon selkä on kuin banaani. Välilevy on kipeä toiselle puolelle (oikea) jolloin paino siirtyy vasemmalle puolelle joka aiheuttaa lihaksistoon krampin (banaanin muoto). Kramppi pitäisi saada pois jotta verenkierto saadaan tulehdusalueella paremmaksi kortisonin avulla. Duo sai selkään myös kanyylin avulla nestettä jota annetaan suun kautta seuraavat kuusi päivää. Pitkästä aikaan tuli tosi iloinen olo ja jotain uutista johonkin suuntaan.

Hämeenkyrön jälkeen lähdettiin Minnan ja poikien kanssa terapialenkille Elonkiertoon. Mulla oli Bella & Fyra mukana ja käveltiin perinteinen peltolenkki. Iso myrsky oli sielläkin jyllännyt kun puita oli kaatunut paljon. Oli niin kivaa vaihtaa pitkästä aikaan kuulumisia. Mun hyvä päivä vielä jatkui sillä Minna oli myrskyn jälkeen ollut 4 päivää ilman sähköjä sai ne illalla takaisin. Aivan kuten minä sanoin Kiitos Minna kaikesta

Tämä oli hyvä "viimeinen" päivä tälle vuodelle, toivottavasti tuleva vuosi jatkuu positiivisten uutisten merkeissä!.