Voi kiesus näitä naisia, en voi muuta sanoa. Fyra sitten teki juoksunsa messariin. Olisi mun puolesta voinut siirtää sitä vielä viikolla. Ilmeisesti se oli kehittänyt juoksunsa nopeassa tahdissa tai sitten vuotanut salaa pari päivää ennen kuin huomasin?. Viikolla se alkoi keräämään nestettä runkoon. Nisät oli ihan vaaleanpunaiset ja töröllä. Torstaina Manki muistutti jo suurta lihapullaa eikä se olomuoto parantunut yhtään viikonlopun tultua. Fyran mieli oli jossain ihan muualla kuin yhdessä tekemisessä. Juoksu vaan parani viikonloppua kohden sillä, vuoto vaaleni lauantaina ja neiti itsekkin oli aikamoinen matami. Hermot kireällä ja seistä pönötti häntä kaarella sivulle. Voi luoja miten voi koiraansa hävetä

Jos kyseessä olis ollut perus ryhmänäyttely olisin taatusti jäänyt pois näyttelystä, mutta messarista en. Niillä hinnoilla on mentävä paikalle, vaikka koira olisikin sitten ihan hormooneissa. Lauantaina ländererit oli heti aamulla yhdeksältä. Lähdettiin reissuun puoli seiskan aikaan aamulla. Ländereillä oli tuomarina Kroatialainen Jasna Matejcic. Fyra ei liikkunut ollenkaan. Seistä se sentään osasi, mutta hännän kanssa oli pieni ongelmia kun se ei ollut kaarella ylhäällä vaan sivulla. Tuomari tykkäsi Fyrasta, mutta totesi ettei se ole näyttelykunnossa, liian lihava Meitin pieni lihapulla sai kuitenkin Erin ja sijoittui luokassa neljänneksi. Arvostelu oli muuten mainio. Näyttelyn jälkeen kierreltiin hieman kojuja ja shoppailtiin kaikkea kivaa. Iltapäivällä oli vielä vuorossa kummitytön 1-vuotis synttärit Helsingissä. Monta kärpästä samalla iskulla Kotona oltiin kello 18.30 eli 12 tuntia reissussa ja olin aivan puhki!.

Sunnuntaina päästiin sitten Minnan kyydillä Messariin. Meillä oli auto lastattu täyteen ihmisiä ja takaluukussa oli Fyra omassa häkissään ja koikkeripojat omassaan. Jostain kummansyystä ne eivät matkustaneet samassa häkissä Pojat olivat tosi nätisti vaikka hyväntuoksuinen nainen matkusti toisella puolella. Herrasmiehet   Käytiin ensin taas hieman shoppailemassa ja kiertämässä messuhallia. Haettiin vasta ostoskierroksen jälkeen koirat autosta. Parkkiksella pojat saivat sitten hieman nuuskutella ja Fyra oli aikamoinen nainen. Se seistä tönötti kuin aasi poikien edessä ja laittoi hännän sivuun. Jessus Nauroinkin jo etukäteen, että jos pojat ottavat voittaja-tittelin saavat palkaksi Fyran Kasasin häkin pystyyn kehän laidalle. Harmitti kun rupattelu tuttujen länderistien kanssa jäi tosi vähälle tuon kiimaisen nartun vuoksi. En sitä uskaltanut minnekkään jättää ilman valvontaa. Enkä paljoa häkistä ottaa pois ettei muiden uroksien päät mene ihan sekaisin.

Ländereillä oli tuomarina Latvialainen Ligita Zake. Tänäänkin Fyra käyttäytyi mallikkaasti pöydällä ja seisoi hyvin, mutta liikeet... Ei se vaan suostunut liikkumaan. Nenä matossa ja ajatukset ihan muualla. En vaan saanut sitä ravaamaan yhtään. Normaalisti Fyra esiintyy aina hyvin, mutta hormonit tekivät siitä nenä matossa liikkuvan koiran joka ei kuunnellut yhtään mitään... Arvostelu oli hyvä ja eri saatiin, mutta lopussa luki: liikkeet voisivat olla paremmat...

Kehän jälkene kipitettiin kovaa vauhtia koikkerikehän laidalle. Siellä sitten Minnan pojat laittoivat parastaan ja Rasmus sitten teki sen mitä useana muunakin vuonna eli oli paras uros-1 ja VSP!. Rasmus otti heti puheet tosissaan, kyllä sillä luvatulla palkalla yhden voittaja-tittelin nappaa helposti Onnea Minnalle ja iso kiitos kivasta päivästä & kyydistä. Kiitos myös muulle seurueelle!.