Maanantaina oli vuorossa maneesiaksat. Tehtiin lämppärilenkki ihan herraseurassa. Fyra oli NIIN iloinen kuin sai osan poikakavereista mukaansa eli Fyralle piti seuraa Iiriksen pojat ja Johannan Jacky. Hyvin pojat jakoivat Fyran huomion eivätkä olleet tästä naisesta mustasukkaisia. Fyrasta riittää monelle Manki oli kyllä niin tohkeissaan, mennä vipelsi etunenässä häntä kaarella kuin prinsessa konsonaan ja palvelijat perässä.

Itse treenit olivat... Aika hulvattomat Meillä oli tällä kertaa kouluttaja meitä kaitsimassa. Rata oli kiva. Siinä ei tainnut olla kuin 12 estettä, mutta kivasti vääntöä. Alussa sai treenata sivuirtoamista, sitten saatiin kunnon vauhti päälle ja piti heittää koira hypyn taakse takaakiertoon. Siellä takana oli lähes esteessä kiinni u-putken toinen pää. Lisäksi tehtiin pimeätä putkikulmaa johon koira lähetettiin pitkältä matkalta. Varsin haasteellista. Mitä teki Fyra?. Voi luoja Sen meno muistutti siltä että se ei ollut nähnyt esteitä kahteen kuukauteen eikä ulkoillut moneen viikkoon. Mankilta lähti hieman lapasesta koko touhu. Tämä olisi pitänyt ehdottomasti saada nauhalle. Palkkasin Fyran kahden esteen jälkeen ja Mankilta lähti hieman mopo keulimaan. Se otti raivokkaasti apina-lelunsa suuhunsa ja lähti viilettämään. Se juoksi ja juoksi. Välillä se meni muutaman hypyn ja putkesta toiseen -uudelleen ja uudelleen- Suoritti se puominkin lelun kanssa. Kun yritin ottaa Fyraa kiinni se vaan kaasutteli lisää pitkin maneesia Me naurettiin kouluttajan kanssa ihan mahakippurassa. Taidettiin meille todeta että: tuo koira ei voi olla 3-luokassa!. Mitä sille on tapahtunut?. Fyra hieman irroitteli ja piti hauskaa...

Sama villi meno jatkui koko treenien ajan. Fyra oli ihan täysi pommi. Se oli ihan omituinen, mutta hyvällä tavalla. Se kuuumi ja se meni ihan sairaan kovaa Siis se vauhti mikä sillä oli!. En ole ikinä nähnyt sillä mitään vastaavaa. Kaiken kukkuraksi se vielä roikkui mun kädessä ja yritti näykkiä... Sitä oli tosi vaikeata ohjata koska se imee ja kääntyy niin hyvin hypyillä. Minä olin koko ajan armottomasti myöhässä. Saatiin me lopulta itsemme samalle aaltopituudelle tai minä sain skarpattua itseni. Keppejä treenasin lopuksi erillisenä. Tein muutaman kerran hihnan kanssa jolloin Fyra veti kepille ja muutaman kerran ilman. Toimi todella hyvin!. Laski päätänsä ja kroppaansa alas ja kepit nopeutui -> havaitsin hyväksi joten teemme tämän myös toisten!. Meillä oli ihan superhauskaa!. Kiitos kouluttajalle ja seurakavereille!.

                         Päivän Plussat ja Miinukset:

  • + Fyran Asenne oli niin mahtava!
  • + Vauhti oli hyvä
  • + Ohjaaja pystyy melkein kaikkeen kunhan itse on oikeassa mielentilassa
  • + Kontaktit toimii
  • + Pimeät putket toimii
  • + Sivuirtoaminen onnistuu
  • + Kestää hyvin toistoja
  • + Leikki hyvin
  • +/- Seurattava tätä hulluttelua, koska alkaa vaatimaan jos mopo lähtee liian pahasti käsistä?
  • - Ohjaaja jää seisoskelemaan -> liikuttava rivakammin
  • - Haluan kontakteista vieläkin paremmat, mutta talvella en pysty niitä treenaamaan missään.
  • ja lopuksi ++++ Aksa on NIIIN kivaa