Helmikuu vaihtui maaliskuuhun. Aurinko on alkanut paistamaan kirkkaasti ja se tekee kyllä niin ihmeitä. Kummasti sitä piristyy keltaisen pallon avustuksella. Minä aloitin tämän kuukauden flunssalla, mutta en anna sen nurjertaa itseänä. Olen omaa kuntoilutani vähentänyt, mutta koirien kanssa olen kulkenut aikalailla normaalisti.Pakkohan sitä on päästä nauttimaan tuosta ihanasta ulkoilmasta Olen lenkkeillyt koirien kanssa koko porukalla ja erikseen. Duo on nyt kuluneena viikolla tehnyt 1-2 kertaa päivässä n. 30 minuutin remmilenkkejä. Hyvin se jaksaa kävellä ja se selvästi piristyi kun pääsi muiden mukaan kävelemään. Kävely on lähinnä peitsaamista, mutta ei niin pahaa kuin aikasemmin. Mielestäni takajalat ei laahaa enään niin pahasti, ainakaan tassunpäälliset eivät aukea.

Duon osalta on tapahtunut jotain muutakin mitä en ole nähnyt lokakuun jälkeen. Keskiviikkona olin juuri aukaisemassa tietokonetta kun Duo vipelsi työhuoneeseen. Ennen kuin ehdin kissaa sanomaan se yritti hypätä sohvalle. Se ei ole lokakuun lopun jälkeen päässyt sohvalle eikä ole enää pahemmin edes yrittänyt koska on aina kaatunut selälleen. Jumaliste se hyppäsi ja vielä pääsi noin 60cm sohvalle!. Olin aivan ihmeissäni ja minun piti vielä katsoa onko se varmasti Duo. Ilmeisesti Duokin oli asiasta hieman ihmeissään. Saman se teki vielä olohuoneen sohvalle seuraavana päivänä. Lisäksi olen nähnyt sen rapsuttavan takajalalla kaulaansa mitä se ei ole myöskään tehnyt 4 kuukauteen. Ilmeisesti jotkut hermot ovat löytäneet toisensa ainakin osittain ja hetkittäin?. Olin niin iloinen tästä asiasta!. Katsotaan mitä Olaf sanoo meistä seuraavalla kerralla. Ehkä jonkinlaista toivoa on vielä?. Kortisoni ollaan nyt tiputettu annokseen 2,5mg joka toinen päivä. Pöhotys alkoi heti laskemaan eikä kortisonittomat päivät ole pahoja. Seuraavaksi lopetan vallan kokokaan kortisonin antamisen. Ehkä sitä Cartophen piikitystä voisi ajatella tämän jälkeen myös Duolle?

Ollaan tehty Bellan & Fyran kanssa myös kaverilenkkejä Murronkulmalla käytiin Minnan & poikien kanssa ja Iiriksen & poikien kanssa käytiin Elonkierrossa hankikävelemässä. Molemmilla lenkeillä koirat oli kyllä niin iloisia toistensa nähdessään tai ei nyt puhuta Bella-Mummosta. Fyra oli onnensa kukkuloilla kun se sai juoksukavereita kenen kanssa vipeltää pitkin hankia ja peltoja. Bella koki jonkinlaisen dementia hetken sunnuntain lenkillä koska se alkoi yht'äkkiä roikkumaan mun lapasissa Elonkierrossa. Meillä oli Iiriksen kanssa hauskaa todettiin että Mummolla on varmasti kevättä rinnassa.

Loppu viikosta meillä kävi myös vieraita muutamana päivänä. Koirat oli aika kekkuleita kun meillä aika harvoin käy ketään kyläilemässä. Nyt varsinkaan kun tuo talonrakennus projekti käy kuumana ja Matti lähes tulkoon asuu tontilla. Fyra & Lucas olivat innoikkamat tervehtijät. Fyra hillui kaikkien sylissä ja rapsutuksia keräämässä. Onnellisin se olikin kuitenkin torstaina kun veli perheineen tuli käymään. Fyra ei ollut nähnyt veljenpoikia Onnia & Eemeliä koko viikkona koska olivat hiihtolomailleet. Fyra otti heti vahingon takaisin ja kiehnäsi koko illan poikien vierellä. Fyralle Eemeli on niin tärkeä. Tämä kaksikko on kyllä paita ja peppu. Molemmat ovat olleet pienestä asti toistensa kanssa. Yhtenä päivänä kävi kyllä sellaisia yllätysvieraita jotka eivät kyllä tulleet kylään vaan kaappasivat minut mukaani

Mammalla: Eemeli 5v ja Fyra 3v

Olen hieman yrittänyt flunssasta huolimatta tokoilla. Ollaan käyty Prismalla Fyran kanssa hieman "kekkuloimassa". Fyra on kyllä eriskummalinen koira siis hyvässä mielessä. En ole ihan varma onko se aina ihan tyypillinen länderi vaan onko siihen sekoittunut jotain muutakin rotua. Fyra on aika nokkela kaveri oppimaan hyvässä ja pahassa. Yksi kerta tein ohjatun suuntia pakasterasioiden kanssa. Fyra teki suuntia merkin kautta. Fyrahan tuo aina ne pakasterasiat mulle joten ajattelin olla näppärä ja laitoin ne väärinpäin maahan jotta pohja olisi ylös. Näin ollen Fyra ei toisi niitä koska ei ole reunoja mistä ottaa kiinni ja kupit oli lumessa "tiiviisti" kiinni. No olishan se pitänyt arvata että Manki keinot keksii. Kun lähetin sen kupille jossa oli namipalkka. Se satunnaisesti kyllä söi palkkansa, mutta se näppärä tyttönä käänsi tassuillaan kupit maasta oikein päin ja toi mullle rasiat... Palkat jäi suurimmaksi osaksi syömättä. Fyran mielestä ohjattu on ohjattu nouto eikä mitään naminsyöntiä ja pakasterasioiden kuuluu olla oikeinpäin!