Talvilomaa vietettiin viime viikko. Kummallisesti se viikko vierähti nopeasti. Toisaalta ei mikään ihme kun reissusta kotiutui maanantai-iltana niin kieltämättä palautumisessa meni pari päivää Onneksi oli loma. Olisin ollut raatona työpaikalla jos olisin sinne joutunut menemään. Talvilomaa vietettiin muuten leppoisissa merkeissä. Käytiin kavereiden kanssa lenkeillä. Johannan ja Jackyn kanssa tehtiin remmilenkkiä kotinurkissa. Minna ja pojat tavattiin Murronkulmalla. Se oli hyvin äänekäs ja vauhdikas lenkki. Jopa Fyra juoksi metsässä poikien perässä, mitä se ei normaalisti tee. Juoksee kyllä, mutta ei mene niin kauas minusta jos itse kävelen tiellä. Ilmeisesti se ei ollut hetkeen nähnyt Minnan koiria... Iiris ja pojat tavattiin kahdesti Hunnarilla. Meno näilläkin lenekillä oli aika hulvatonta, kevättä rinnassa?.

Kyllä me vähän yritettiin treenatakkin. Rally-tokoa tehtiin keskiviikkona Loimaalla. Ensimmäiset jatkokoulutuksen treenit ja mun rallykurssista on hetki aikaa. No ei muuta kuin "härkää sarvista" ja me tehtiin Fyran kanssa alokasluokan rata läpi. Tavoitteita täytyy aina olla, mutta en vielä uskalla niitä paljastaa Katsotaan miten ohjaaja saa opiskeltua sääntöjä. Ihmeen hyvin se meni kaikesta huolimatta. Pieniä kauneusvirheitä ja itse meinasin koko ajan vaatia liikaa tokoa. Rallyssä kun ei ole siitä kyse. Fyra vaan istuu jokaisessa pysähdyksessä joten mun pitää treenata itseni nopeammaksi!. Hauskaa se oli, mennään varmasti myös toisten. Tai olenhan minä kurssille ilmoittautunut joten kyllä me mennään toisenkin kerran kunhan työt antavat myöden. Pikkasen ollaan myös tokoiltu Iiriksen ja poikien kanssa. Aloin tekemään taas paikalla makuita kun ilmat on lämminneet ja maa sulanut. Tehtiin täyttä aikaa ja toisella kerralla hieman vajaata. Lisäksi ruutua ja seuraamista käskytettynä. Kummallista kun se seuraaminen on heti paljon jännittävämpää kun joku muu käskyttää!. Näitä tulee tehdä paljon lisää.

Ei me olla kuitenkaan aksaa unohdettu. Kyllä me sitäkin tehtiin pari kertaa viikon aikana. Torstaina lähdettiin koko lössin kanssa ATT:n epiksiin Turkuun. Napattiin Lotte ja Daniel mukaan. Mun autossa oli aika kova meteli kun saavuttiin hallille. Luoja miten täpinöissään Duo oli takaluukussa eikä se Bellakaan huonommaksi laittanut. Duo oli selvästi sitä mieltä että nyt on Mamma tullut järkiinsä ja toi mut aksakisoihin!. Valitettavasti Duo ei radalle päässyt eikä Bella saati Lucaksesta puhumattakaan. Sisälle halliin kyllä pääsivät vuorotellen ja saivat pari kertaa tehdä matalan kontaktihärdellin. Mun sydäntä viilsi kun mä näin sen Duon innon, ei mikään ihme kun ei ole 5kk päässyt oikein mihinkään eikä puoleen vuoteen nähnyt mitään esteisiin liittyvää. Bellakin pomppi kuin jojo mun olkapäille. Lucasta nyt ei aksa kiinnostanut vaan lähinnä tytöt... Fyra pääsi Danielin kanssa mini mölleihin. Oltaisiin jääty kilpailevien radoillekkin, mutta maksit aloittivat ja niitä oli paljon. Ei sitten jääty sinne odottelemaan enempää. Fyran rata meni kivasti ja se on ihan mukavaa välillä tehdä sellaisia helppoja ratoja jossa saa vaan mennä!. Ihan sama onko rata helppo vai vaikea tai onko rimat oikealla korkeudella. Sitä ilmettä ja asennetta me haetaan ja nyt se on ainakin löytynyt.

Käytiin me ihan koulutuksessa. Päästiin Tsaun järjestämälle agilityviikonlopulle jossa kouluttajana toimi Noora Keskievari (os. Salonen) Koirakondikselta. Me oltiin koulutuksessa vain lauantaina. Mä tykkäsin tosi paljon!. Tuli niin hyvä mieli treeneistä. Me ollaan kuulma kehitytty todella paljon viime kesästä ja saatu paljon lisää vauhtia ja varmuutta. Meno näyttää helpolta ja se myös tuntuu siltä. Tehtiin oma koulutusosio kahdessa pätkässä ja ekalla kierroksella päästiin esteelle 17 asti (radalla 21 estettä) ja kokeiltiin paria eri ohjausvaihtoehtoa. Tokalla kiekella tehtiin sitten radalta kaksi nollaa putkeen niin kuin Ansku ja Svingi edellisen päivän valmennuksessa Näin kuulin!. Hyvä länderit!. Mä olen niin tyytyväinen kun mun ajatus alkaa kestämään useampaa tekniikkaa samalla radalla eikä jalat mene ihan aina solmuun... Hyödynsin viereisen tyhjän kentän ja tein siellä sitten hieman kontakti ja keppi treeniä. Kiva koulutus ja hienoa että ulkopuoliset (ei seuran jäsenet) pääsevät mukaan koulutukseen!.