Vappupäivänä suunnattiin Fyran & Lucaksen ja Cincon kanssa Loimaalle. Cinco hieman itkeskeli automatkalla (kiljui suoraa huutoa), ajattelin että joku luulee mun tappavan pentua autossa... Käytiin Annin kanssa läheisen koulun pihalla treenaamassa rally-tokoa. Annilla oli kyltit mukana ja treenailtiin kaikki alokas-luokan liikkeet läpi. Mun oli hieman vaikea keskittyä kun Cinco oli sitä mieltä että häkki elämä ei ole häntä varten... Kiitos Annille treeneistä

Iltapäivällä käytiin Cincon kanssa moikkaamassa jengiläisiä eli Linikkapellon collieita. Tosin tällä kertaa vain Jackyä. Fyra kävi aikoinaan tutustumassa Nickyyn ja nyt oli Cincon vuoro tutustua Nickyn poikaan Jackyyn. Cinco oli tosi reipas vaikka oli aluksi hieman uninen. Häntä töttöröllä se meni pihalla ja Jacky ihmetteli miksi Fyra on kutistunut... Johanna otti kuvia ja mitä näistä voi sanoa.... Nämä on niin superhyper hyviä!. Voisin katsella näitä  loputtomiin  Kiitos!!!!!

Cincon saama lelu Jackyltä oli mieleinen

Kuvat ©  Johanna Kuusi

Keskiviikkona käytiin ensin isojen koirien kanssa Iiriksen ja poikien kanssa lenkillä Syrjäharjulla. Fyralla riitti energiaa ja tarmoa! Leikki ja juoksi pitkin poikien ihan hullun kiilto silmissä Lenkin jälkeen mentiin siirtämään maneesilta esteitä kentälle. Vaihdoin isot koirat Cincoon ja esteiden kannon jälkeen pidettiin pentutreffit. Paikalla oli joku viitisen pentua. Cinco sai tutustua kaikkiin mutta kun oli niin pieni niin sai leikkiä omassa painisarjassaan Eva-siskon kanssa. Cinco oli taas niin reipas pentu, moikkasi ihmiset ja koirat. Cinco sai Iirikseltä ihana lelun joka oli sekin tosi mieluinen.