Maanantaina käytiin ensin tokoilemassa Feeniksillä. Mulla oli Fyra & Cinco mukana. Cinco hengaili kentällä ja haki rapsutuksia. Teki se pari luoksetuloakin kun Johanna piti sitä pannasta kiinni. Tosin yhden luoksetulon yhteydessä se bongasti Loten auton ja juoksi ojan (?!) halki Lottea moikkaamaan. Pentu sitten hieman kastui, mutta Lotte tunnistetaan erittäin hyvin Fyran kanssa otettiin paikallamakuu joka oli pitkä n. 3 min. Lisäksi Johanna katsoi meidän seuraamisen hihnassa ja vapaana sekä käski palkkaamaan kun meni hyvin (kontakti). Minä yritin katsoa eteenpäin, kuinka vaikeaa sekin voi olla?. Lisäksi otettiin hyppyä jonka Iiris oli tuonut kentälle. Se oli OK.

Näiden tokoilujen jälkeen Cinco pääsi ekaa kertaa pikkupentujen leikkikouluun. Siellä oli erinäköistä ja kokoista koiraa. Cinco oli sitten 9 viikkoisena nuorin sakista ja kaikista pienin. Ekalla kerralla käytiin 7 koiran voimin pienellä kävelyllä ja se oli juuri suuri ponnistus pennulle joka ei ole vielä paljoa liikkunut. Tosin se oli vielä hieman tokoilemassa ennen tuota niin varmasti oli myös väsynyt. Cinco löysi hyvän ystävän 4kk ikäisestä bichon pojasta. Sen kanssa painittiin ja hengailtiin. Kentällä otettiin kontaktia mutta siellä oli niin kylmä että meinasi jäätyä pystyyn niin minä kuin pentukin.

Tiistaina oli vuorossa jälleen tokotreenit Feeniksillä. Fyra ja Cinco päästi mukaan "treenaamaan". Cinco teki perinteiset luoksetulot ja leikit kentällä. Lisäksi se teki ruudun lyhyeltä matkalta Hyvin se tuntuu kestävän häiriötä eli pystyy leikkimään vaikka on muita koiria ja ihmisiä paikalla. Fyra otti paikallamakuuta ja minä kävin piilossa välillä. Otettiin taas pidemmän kaavan mukaan ja se onnistui hyvin. Otettiin taas perinteisiä seuraamisia sekä vaihteeksi myös ruutua. Kivaa oli taas treenata porukassa. Cinco sai tutustua myös Eijan Tuksu-bulliin. Se vasta mielenkiintoinen otus oli

Keskiviikkona käytiin koko länderiporukalla eli kaikki neljä tyttöäni lenkkeilemässä Iiriksen ja poikien kanssa Hunnarilla. Cinco pääsi ekaa kertaa mukaan porukka lenkille ja Lucas joutui jäämään kotiin koska ontui hieman leikattua jalkaansa. Hyvin jaksoi pentukin kävellä tunnin lenkin metsässä vaikka olin varautunut siihen että kannan sitä välillä sylissäni. Reippaasti taapersi muiden mukana, aivan kun olisi aina lenkkeillyt muiden kanssa.

Illalla käytiin vielä Loimaan hallilla Rally-tokoilemassa Fyran ja Cincon kanssa. Tai Fyra teki rallia ja Cinco sulostutti ihmisiä ja muita koiria. Tällä kertaa saatiin tutustua 5kk ikäiseen Chihu pentuun joka oli jo Cincoa pienempi... Arvo-beussi oli taas Cincon suosikki ehdottomasti!. Rallyt sujuivat hyvin ja muutenkin oli tosi rento fiilis.