Maanantaina käytiin Loten ja perhosten ja Cincon Eva-siskon kanssa kävelyllä Hunnarilla. Ensin sai siskot leikkiä keskenään ennen kuin lähdettiin koko lössin kanssa ulkoilemaan. Siskot oli kyllä niin suloisia  Kaverit juoksi ja paini sekä kulkivat pylly vasten pylly taktiikalla. Täytyisi vaan ottaa kamera mukaan joku kerta ja napsia kuvia. Olen vaan niin huono kantamaan pokkaria mukana ja sitten kun se on mallia karvalakki niin ei se pysy kuvaus vauhdissa mukana...

Joo ja lenkillä meillä oli yhteensä 9 koiraa  Oltiin kyllä näky. Se taisi olla samalla Vorssan eka länderilenkki samalla. Koko paikkakunnan 5 länderiä koossa. KF-koirat oli hyvin edustettuina kun paikalla niitä kolme kappaletta  Hyvin jaksoi naperot kävellä vaikka ne joutui kävelemään pisimmän ajan kun olivat ensin kaksistaan ulkoilemassa. Muut eivät koirista eikä koko laumasta välittäneet, mutta Fyra oli vähän mustis. Se on ilmeisesti juoksun jälkeen ja valeraskauksissaan hieman mustasukkainen Cincosta. Eva ei olisi saanut painia Cincon kanssa koska hän on Fyran. Eipä ole tuollaista käytöstä ollut aikaisemmin, mutta varmaan taas tasoittuu kun juoksusta kuluu aikaa (nyt juoksun loppumisesta noin viikko).

Tiistaina käytiin Iiriksen ja poikien kanssa Hunnarilla lenkkeilemässä. Nyt ei saatu "kuin" 7 koiraa koolle  Hyttysiä oli ainakin miljoona paikalla ja ne hyökkäsi heti kimppuun. Cinco jaksoi taas vaania & väijyä sekä kantaa käpyjä ja keppejä. Välillä se saa hulluja hepuleita ja juoksee suu auki pitkin mättäitä. Se on kyllä aika hauska tapaus, hyvin eloisa kaveri! Tykkään kovin

Lenkin jälkeen mentiin suoraan tokoilemaan kentälle. Mulla oli koko kööri mukana kun en viitsinyt ajaa kotiin viemää osaa porukasta pois. Ääni autossa oli kohtuullisen hillitty vaikka siellä oli pahimmat metelöitsijät Bella & Duo.

Fyran kanssa otettiin jäävät avoimen luokan tyyliin. Jätin eteenpalkaksi lelun ja pysyi hyvin paikallaan vaikka kiersin taakse. Otettiin sekä seisominen & maahanmeno. Toisena liikkeenä otettiin seuraamista. Johanna käsytti meille kaikki liikkeet. Fyran kanssa tulee nyt ottaa seuraamisen lähtö teho syynäykseen hieman laskee katse tällä hetkellä. Tosin olen tehnyt paljon koko liikkeenä joten nyt pitäisi tehdä vaihtelevasti välillä seuraaminen liikkeestä ja välillä alusta asti perusasennosta. Liikkeestä suoraan seuraaminen oli hyvää, kontakti oli hyvää koko ajan. Paikalla makuun tein avoimen luokan malliin eli olin piilossa koko makuun ajan. Kesto noin 3 minuuttia ja se oli hyvä!.

Cinco oli ihan puhki ja väsynyt. Kummasti tunnin metsälenkki ja päivällä hengailu veljenpoikien kanssa aiheuttaa lievää väsymystä  Se otti vain luoksetuloja pari kertaa sekä hengaili kentällä. Muut koirat tekivät jotain pientä kentällä Bella & Duo teki alastulo kontakteja puomilla (tää ei kyllä liity tokoon...) sekä olivat ja ihmettelivät. Ne oli jo tyytyväisiä siihen. Lucas teki ylipitkän paikallamakuun. Olin piilossa koko ajan ja Lucas makasi hienosti. Eipä ole mitään tokoon liittyvää (ainakaan paikalla makuuta) tehnyt koko vuotena. No paikalla se pysyy makuu asennossa hyvin, voi vaan maata ja olla. Se sopii pienelle miehelle vallan mainiosti  Kiitos Johannalle avusta ja muille seurasta!.