Maanantaina oli Cincon pikkupentujen leikkikoulua tällä kertaa aiheena oli Ympäristöoppi tämä oli viimeinen kerta mutta kun meillä jäi edellisellä viikolla yksi kerta välistä niin mennään toisen ryhmän kanssa korvaamaan parin viikon päästä.

Tavattiin Jokioisten keskustassa ja käveltiin Elonkiertoon pentujen kanssa. Siitä muodostui puolentoistatunnin mittainen lenkki. Ihmeen hyvin Cinco jaksoi kävellä vaikka joutui olemaan hihnassa. Oltiin me kyllä aikamoinen näky kun 7 pentua kirmailee puolelta toiselle. Cincolla oli kurssilla monenlaista kaveria, mutta ehdottomasti lemppari oli 4kk ikäinen Poju-cotton. Tunne oli selvästi molemmin puoleinen ja sovittiin Pojun omistajan kanssa jos mennään Cincon kanssa joskus Ypäjälle leikkimään

Tiistaina käytiin tyttöjen kanssa kentällä. Voi luoja sentään miten ärsyttäviä ihmisiä voi olla... Meidän treenikentän viereen oli ajanut sellainen vanha mersu jossa oli iäkkäämpi pariskunta. Ilmeisesti olivat päättäneet kusettaa karhukoiransa meidän kentän portteihin. Ajoin autoon varjoon jonka vuoksi jouduin ajamaan n. 5 metrin päähän tästä toisesta autosta. Luoja mitkä huudot minä sain!. Mut ja koirat haukuttiin ihan pataluhaksi. Kerroin ystävällisesti että minäkin haluan ajaa autoni varjoon ja tämä on meidän treenikenttä ja tässä käy väkeä treenaamassa. Mies kirosi mulle kuinka hänen koiransa on hyvin vaarallinen karhukoira. Mullahan oli koko ajan koirat autossa tämän rähinöinnin aikana. No menin kentälle kantamaan esteitä niin tämä herra kävi kusettamassa koiransa ja heitti roskia kentän portille. Sen jälkeen vielä tuli raivoamaan mulle uudelleen. Mielestäni en tehnyt mitään väärää kun ajoin autollani treenikentälle ja laitoin auton varjoon. Hänen mielestään minun olisi pitänyt jättää väliä hänen autoonsa ja pitää auto auringossa. Luoja mitä ihmisiä!

Sain kuitenkin tehtyä ihan hyvät pikku treenit vaikka mua suunnattomasti ärsytti ko. tyypin mesoaminen. Otin Fyran kanssa sellaisia pieniä viilausjuttuja ja samalla Bella & Duokin pääsi hieman pomppimaan ilman rimoja. Samalla  Cincokin pääsi hieman leikkimään kentälle.

Keskiviikkona me lähdettiin Cincon kanssa mummolaan kyläilemään Kyseessä oli ihan oikea mummola koska nähtiin Cincon Jetti-mummo, Aku-pappa sekä Nitta-sisko, unohtamatta Zona-tätiä Voi miten ihana oli nähdä näitä kaikkia ja ihmisiä myös!. Eipä ole hetkeen saanut rupateltua sillain ihan kunnolla ilman mitään häsläämistä ja kiirettä. Mun kaksi suosikkiländeriä Jetti 11-vuotta ja Aku 13-vuotta olivat edelleenkin yhtä ihania kuin aina ennenkin. Cinco ja Nitta leikkivät todella hienosti keskenään. Olin aivan ihmeissäni koska he leikkivät tosi nätisti ja kiltisti. Painivat ja jahtasivat toisaan. Hyvin samankokoisia sisarukset olivat, mitä nyt Cinco tuntui paljon vahvemmalta pallerolta. Nopeasti siellä mummolassa vierähti pari tuntia ihan vaan koiria katsellessa. Jassu otti kuvia koko pesueesta mutta jotenkin nämä kaksi pentua teki tämän kuvaamisen aika haastelliseksi Iso kiitos Jassu, Sirpa, Tilda & Jari sekä koirat kun saatiin tulla mummolaan kylään!

Jetti-mummo, Nitta-sisko, Cinco ja Aku-Pappa

Cinco

Jetin elämänohjeet Cincolle

Cinco, Jetti, Nitta & Aku

© Janet Jauhianen