Perjantaina lähdettiin Cincon kanssa Saloon pentujen leikkikouluun. En ollut koskaan käynyt Salon hallilla, hetken kesti ennen kuin löysin oikean rakennuksen. Halli oli ihan OK, välttämättä en itse siellä sisällä ainakaan aksaisi. Hieman tuntui kovalta pohjalta. Mentiin kuuden ryhmään joka oli tarkoitettu pienille pennuille ja aroille pennuille. Pentuja oli paikalla 10 kappaletta ja rotuja oli nahka colliesta snautseriin ja bichon havanaisiin.

Cinco ui porukassa kuin kala vedessä. Tosin se olisi hyvin mieluusti mennyt kiipeilemään aalle ja puomille  Pentujen kanssa se tykkäsi temmeltää. Kaikista kivoin oli hedottomasti Cincon mielestä 10 viikkoinen welsh corgin pentu. Sen kanssa painittiin ja juostiin. Aikapaljon tuollaisten tuntien hyöty on siitä kiinni millaisia pentuja on paikalla. Kiva siellä oli, mutta en tiedä ajanko toisen kerran Saloon asti sen vuoksi.

© Salon Koirahalli

Lauantaina käytiin aamupäivällä Johannan ja Jackyn kanssa Hunnarilla lenkillä, Mulla oli koko revohka mukana eli 5 koiraa. Hieman tihkutti vettä mutta onneksi saatiin mennä puiden suojassa piilossa. Kun sade lakkasi käytiin vielä kentällä hieman aksaamassa. Jokainen sai tehdä jotain pientä kivaa. Kaikkien kanssa tein kentällä ollutta rataa. Tosin vanhus osasto meni ilman rimoja rataa. Kivaa kun esteet oli valmiiksi ulkona ei tarvinnut yksin niitä raahata pihalle.

Iltapäivällä hypättiin ABC:lta Cincon kanssa Loten kyytiin. Käytiin Loimaan hallilla pentujen leikkikoulussa. Siellä oli yhteensä 5 pentua paikalla eli Cincon, Evan ja Niilon lisäksi kaksi muuta pentua.  Kaverit saivat leikkiä & temmeltää keskenään. Kiva lauantai

Sunnuntaina lähdettiin Fyran & Cincon kanssa Janakkalaan länderimestiksiin. Lähdettiin paikalle hyvissä ajoin kun samalla pidettiin hieman F-pentueen pentuetapaamista. Ilma oli oikein mainio melkein koko päivän, tietenkin sinne mahtui se yksi sade kuuro jonka aikana kastuin ihan litimäräksi.

Cincon sisaruksia oli 13 kappaleen pesueesta paikalla 6 pentua. Oli niin ihana nähdä kaikkia  Osan olin jo tavannut luovutuksen jälkeen: Eva, Nitta & Kiri. Hauska oli nähdä sitten Åsan Tofsan ja Tiinan Ricca joita en ollut pentulaatikon jälkeen nähnyt. Kovin olivat pennut kasvaneet ja kaikki oli niin kivoja ja reippaita!. Onneksi Tiina sai napattua muutamia hyviä kuvia penikoista.

Itse Fyran kisaradat... Vuorossa oli siis kaksi agilityrataa joissa tuomarina oli Anne Savioja. Ensimmäinen rata meni muuten hyvin paitsi yhden hypyn ohjasin itse väärin. Rytmitys aalla hieman sekosi ja sen jälkeen kosahti hyppy. Fyra kiersi takaa vaikka piti edestä mennä. Tämä on muuten jännä juttu. Bella & Duo menivät aina automaattisesti edestä hypyt mutta Fyra kiertää tosi helposti takaa jos hiemankin vartalo niin näyttää. Se on niin paljon tarkempi. Tästä radasta hylkäys ja siinä meni myös länderimestaruus kisaaminen (2 radan yhteistulos). Positiivista: hyvä puomin alastulo ja alku.

Toisella radalla oli meno jo aika hyytynyttä. Tietenkin me saatiin se sadekuuro niskaamme. Alkupään koirat menivät kaatosateessa kun loppu pää sai mennä auringon paisteessa. Ei mennyt ihan tasan onnenlahjat. Saatiin radalta nolla mutta kovan sateen vuoksi aika ylittyi +0,81 sij. 9./36. Pitäisi vaan treenata vesisateellakin koska sen muutoksen huomaa heti.

Krumme Furche Festina Lente eli Cinco (13 viikkoa)

Ricca & Cinco

Lotte & Eva, Åsa & Tofsan, Aliisa & Kiri, Tilda & Nitta, Annariina & Cinco ja Suvi-Tuuli (Tiinan pentu) & Ricca

© Tiina Koponen