Perjantaina tehtiin perinteitä eli kisattiin Fyran kanssa Tuorlassa. Tosin Fyralla tämä perinne ei ole vielä ollut  kuin viime vuodesta. Vanhempien tyttöjen kanssa vuodesta 2007. Kisat on joka vuosi vaan kasvaneet, eikä mikään ihme!. Mukava tapahtuma ja paikka

Lähdettiin Fyran ja Cincon kanssa ajoissa ajelemaan jotta voitaisiin ihan rauhassa haistella kisa ilmapiiriä sekä nauttia kauniista ilmasta. Paljon siellä oli tuttuja paikalla ja ihanan rentoa kisafiilistä   

3-luokilla oli kaksi rataa joista ensin oli Anders Virtasen hyppyrata. Kiva rataprofiili tosin mun mielestä se nurmikko tuntui tosi epätasaiselta ja kuoppaiselta. Hieman pelkäsin nivelsiteiden puolesta. Luokassa oli lähemmäs 60 koiraa ja Fyra oli alkupäässä. Se on kyllä NIIN valeraskaana. Rata meni ihan hyvin, mitä se nyt mateli ensimmäiset viisi estettä. Tosin videolta se ei näytä niin pahalta kuin itsestä tuntui siellä radalla.  Pääsi vasta putken jälkeen vauhtiin. Tällä radalla etenemä kuitenkin 4,18 m/s ja sillä irtsosija 10./58.

Mä en ole tottunut katsomaan ratojani videolta, mutta nyt kun sain lahjaksi videokameran ja Adeina vielä sen kuvasi, kiitos  Tosin mua hieman ahdistaa näin julkisesti näyttää mun tumpeloinnit mutta tässä se nyt olisi. IIK!

Agiradalla oli tuomarina ulkomalainen Zdenek Spolek. Rata oli mielenkiintoinen ja hyvin erilainen kuin mihin ollaan totuttu. Tykkäsin kovin profiilista, harmi vaan kun me ei menty kuin kolme estettä kunnes lopetin radan kesken. Fyra kyllä meni mutta sillä ei ollut yhtään sitä ilmettä mitä halusin. Ajattelin kokeilla mitä tapahtuu jos lopetan radan kesken enkä anna sen mennä loppuun sellaisella asenteella mitä se itse haluaa. Hieman se oli kummissaan kun esteet loppui kolmen jälkeen. Turhaa yrittää vääntää rataa jos koiran mieli on jossain muualla. Mä niin toivon että tämä valeraskaus menisi nopeasti ohi. Kaksi juoksua päästiin ilman oireita mutta nyt kun Cinco tuli ja juoksi tuli heti niin tämä on varmaan pahin valeraskaus mitä on ollut. ARGH!

Cinco hengaili kisapaikalla ja sai leikkiä uusien ja vanhojen kamujen kanssa. Varsinkin Cincon mieleen oli Tapa-länderi, Lizzie-shelttipentu sekä unohtamatta tietenkään Tofsan-siskoa

Muuten Jussi meni aika erilaisesti kuin yleensä. Tontilla oli muurari koko viikonlopun ja äijät veti 12-15 tuntista päivää koko kolme päivää. Aika kovaa on meininki eikä vuorokauden tunnit oikein riitä. Koirien kanssa oltiin ihan kotosalla ja vietettiin aika tontilla. Käytiin lenkkeilemässä Elonkierrossa ja sunnuntaina käytiin hieman aksaamassa Loten ja koirien kanssa. Mä jopa treenasin Fyran kanssa sitä aan alastulokontaktia. Se ei varmaan itsestään nopeudu?. Asenne oli perjantain jälkeen jo parempi. Kyllä se pieni pilke silmäkulmaan alkaa taas Fyraan ilmestymään kun hormonit tasaantuu.

Täytyy vaan olla kärsivällinen. Sikäli itsellekkin outoa koska Duolla ei tämmöistä ollut koskaan. Bellalla kyllä oli jonkinlaista mutta Bella leikattiin märkäkohdun vuoksi nuorena jo toisesta juoksusta. Duon kanssa oli parasta kisata juoksujen jälkeen koska se oli enemmän kuulolla. On ne kaikki vaan niin erilaisia!