Viikonloppu meni tälläkin kertaa aika kovaa vauhtia. Lauantaina käytiin Helsingissä YO-juhlissa, ei ollut mitkä tahansa juhlat kun itse juhlakalu oli kirjoittanut 6 ällää ja 2 eetä Itsellä ei ihan tuollaisia papereita kyllä ollut... Illalla käytiin vielä koirien kanssa lenkillä Hunnarilla. Cinco jaksaa kyllä tosi hyvin mukana tunnin lenkkejä. Vapaana se on ollut pitkillä lenkeillä mukana mutta hihnassa on kävellyt vain lyhyitä kävelyitä. Jotenkin on kivempi liikuttaa nuorta koiraa pehmeällä alustalla kuin kovalla asfaltilla.

Sunnuntaina oltiin aamupäivä ihan kotosalla. Päivällä lähdettiin Cincon kanssa Loimaalle leikkimään englanninkääpiöterrierin kanssa. Kivaa näytti kaveruksilla olevan ja paljon ne oli viikossa kasvanut. Tosi tasapuolista oli leikki vaikka Cinco oli hieman isompi kooltaan. Kovasti ne terrieri-vaistot heräilivät koska repimisleikit oli päivän juttu. Välillä juostiin ja sitten taas revittiin Illalla mentiin vielä Anun tokotunnille Pukon kentälle. Kentällä oli ihan tavattoman kylmä ja kova tuuli. Fyran kanssa otettiin seuraamista ja tähän otettiin naksu käyttöön. Sain onneksi Anulta lainaan kun omaani en tajunnut mukaani ottaa. Otettiin ihan perusasentoa ja katsekontaktia. Täytyy näitä nyt tehdä paljon. Tosin mun pitää hieman treenata tuota naksuttimen hallintaa ja siihen olen ottanut Cincon "uhriksi". Hyvä kokeilla tuollaisella pennulla joka ei osaa mitään niin oppiiko se nopeammin ja osaanko naksuttaa oikeaan aikaan. Otettiin myös paikkamakuu joka sujui hyvin. Toista liikettä en Fyran kanssa jäänyt ottamaaan kun oli niin kylmä ja kello näytti vaikka mitä.

Cinco kävi myös Anun tykönä ja me kanssa hieman naksuteltiin katsekontaktia liikkeessä sekä tietenkin otettiin vauhdikasta luoksetuloa. Cinco on tajunnut ainakin naksuttimen sekä kosketuskepin. Kosketuskeppi on sen mielestä tosi kiva juttu. Olen nyt sen kanssa opettanut liikkumista sekä seisomista. Alustan olen opettanut naksun avulla ja se tykkää tosi paljon kaikesta tälläisestä yhdessä puuhastelemisesta. Saa pennun energiaa vähän paremmin suunnattua toiseen kohteesen.

Cincon suurinta hupia on kieriä harjan päällä???!!! Varsinkin Lucaksen harja on tosi IN.

Se kannetaan säkkituoliin ja sitten sen päällä kieritään ja piehtaroidaan.

Mulla on eka länderi joka oikeasti tykkää harjaamisesta