Perjantaina ei päästy Turkuun tokoilemaan Fyran juoksun vuoksi. Nautiitiin sitten kauniista ulkoilmasta pihalla ja käytiin Cincon kanssa keskustassa hieman köpöttelemässä. Siellä oli hienon ilman ansiosta myös muitakin ihmisiä paikalla. Cincon mielestä yksi puolitoista vuotias poika oli erittäin ihana. Se antoi pusuja ja hyppelehti iloisesti.

Lauantaina käytiin aamupäivällä hieman kentällä tekemässä hyppyjumppaa. Jätin tarkoituksella Bellan & Duon kotiin koska ajattelin ettei sitä huutoa jaksa kukaan kuunnella autossa. Fyran kanssa hyppyjumpat sujui hyvin vaikkei olla koko keväänä tehty. Kyllä sillä on vaan luonnostaan niin ergonominen tapa hypätä ettei siihen tarvitse itse puuttua. Cinco pääsi myös tutustumaan aksaesteisiin ja ilmeisesti sillä oli tosi kivaa. Siihen malliin se ainakin vipelsi kentällä

Iltapäivällä käytiin Cincon kanssa ajelulla ja käytiin leikkimässä 9 viikkoisen englanninkääpiöterrierin kanssa sekä 12 viikkoisen kääpiöpinserin kanssa. Kerrankin oli samankokoista pentupainia tiedossa. Kivasti kolme pentua leikki keskenään, tuntui niin hassulta kun Cinco oli pennuista suurin vaikkei sekään mikään iso ole. Samalla treenattiin hieman näyttelypöytää ja "tuomari" hieman kosketteli pentuja. Hyvää harjoitusta!.

Sunnuntaina me vietettiin Cincon kanssa Lounais-Hämeen kennelkerholla siellä oli luento ja Work Shop naksutinkoulutuksesta. Cinco osallistui tietenkin molempiin, tosin luennon ajan se nukkui sikeitä boksissa. Luennoitsijana toimi Helngistä saapunut Liisa Tikka. Itse luento oli aikalailla tuttua puhetta ja eikä siellä W-Shopissa ihan kauheasti mitään uutta tullut. Cincolle se teki hyvää olla ihmisten ja koirien kanssa. Cinco sai paljon kehuja hienosta olemuksestaan, moni sanoi että luuli länderin olevan varautunut rotu.

Cinco sai treenata kosketusalustaa, kosketuskeppiä ja naksutinta. Mitään näistä en ollut aikaisemmin ottanut ja voi luoja miten nopeasti se oppi asioita!. Cincon mielestä oli maailman hauskinta koskettaa kuonolla kepin päätä ja muutenkin se oli niin ihanan reipas. Se jaksoi tunnin tehdä kaikenlaista hommaa yhdessä vaikka kuvittelin sen väsähtävän heti.

Luennon ja harjoittelun jälkeen tavattiin serkku Paavolassa ja hänen 12 viikkoinen kleinin tyttöpentu Nemi. Hieman lämmin ilma veroitti kovempaa juoksemista mutta nätisti nämä kaksi kaveria leikkiä keskenään  Kivaa kun saa hieman kokemusta erilaisista pennuista ja vielä parempaa kun ne ovat samankokoisia ei tarvitse pelätä niin paljon rajuja otteita. Lähemmäs tunnin ajan jaksoi kaksikko vipeltää pitkin peltoa. Illalla mun oli vielä pakko mennä Fyran kanssa kokeilemaan uutta sykemittaria minkä ostin lauantaina. Se oli varsin hyvä ja värikin sopivasti pinkki