Vuodatuksen huoltotauon ajan (lähemmäs 3 viikkoa) vietti blogi hiljaiseloa. Hieman oli aluksi riippuvuutta kun koneelle ei päässyt kirjoittamaan tekstiä. Toisaalta nopeasti sitä unohtaa koko blogin olemassa olon.

Koska en ala päivittämään sitä mitä kaikkea me ollaan tehty ko. aikana niin teen sellaisen pienen kertauksen. Lenkkeilty ollaan ahkerasti Johannan ja Jackyn kanssa sekä Iiriksen & shelttien kanssa. Cinco on myös päässyt muutamaan otteeseen painimaan Eva-siskon kanssa.

Aksarintamalla ollaan käyty Noora Keskievarin koulutuksessa Paraisilla ja muutaman kerran omatoimisesti omalla kentällä. Kisattu ollaan pari kilpailua yhdet ilta/yökisat Purinalla jossa oltiin Iiriksen kyydillä. Ei saatu nollia tällä kertaa vaan hyviä hylkäyksiä. Erityisen tyytyväinen olin molemmilla radoilla Fyran vauhtiin. Se liikkui äärettömän hyvin. Tosin se sitten irtosi vahingossa putkeen molemmilla radoilla. Tärkeimmät kisat oli jälleen oman seuran karkkipussikisat jossa mun koirat teki hienoja nollia  Ohjaaja sai kotiin viemiseksi 5 karkkipussia.

Viime viikolla käytiin Lempäälässä epiksissä. Fyra kilpaili pari rataa kisaavissa ja Cinco sai olla mukana tutustumassa uuteen halliin. Ekan radan otin kisanomaisesti ja toisella palkkasin aan alastulon. Oltiin kilpailevien toisia lopputuloksissa. Cincon kanssa tehtiin vähän keinua vieraassa hallissa. Muuten se sai olla ja katsella menoa.

Tokoiltu ollaan säännöllisen epäsäännöllisesti. Joka päivä jotain ja melkein joka viikko kimppatreenit. Cinco on käynyt omassa penturyhmässään perjantaisin. Mökilläkin ollaan ehditty käymään kerran. Cinco pääsi ensimmäistä kertaa mökille. Se oli niin innoissaan. Ensin Fyra juoksi hepuleita pitkin sammaleita ja Cinco juoksi sitten koko illan lähemmäs 4 tuntia pitkin metsää. Välillä se kävi lutraamassa järvessä ja sen jälkeen taas kauheita hepuleita...