Perjantaina lähdettiin Fyran ja Cincon kanssa Lietoon Tsaun järjestämiin epävirallisiin aksakisoihin. Oli hieno ilma, aurinko paistoi ja oli kiva ajella. Tosin kaskummaa kun me päästiin perille ja oltiin siellä hetki oltu alkoi satamaan vettä. Kisaavat oli ulkona ja möllit sisällä. No hyvä treeni saatiin tehtyä. Mulla oli ajatuksena palkata Fyran kanssa joku kontakti ja valkkasin puomin. Me saatiin siis radalta hylätty suoritus ja Fyra kyllä teki muutenkin oman ratansa cheeky Hyvää treeniä kuitenkin!.

Cinco sai tehdä myös kisapaikalla hieman hyppyjä (ilman rimoja) pussia sekä putkea. Hieman oli haastavaa kun koko ajan pelkäsi sen sinkoavan johonkin suuntaan. Ei kuitenkaan lähtenyt mihinkään vaan teki koko ajan mun kanssa hommia. Forssassa ei sitten vettä ollut edes satanut joten piti käydä itsensä kastelemassa Turussa asti...

Lauantaina vietin päivää Pukon kentällä. Meillä oli nyt ekaa kertaa kisat omalla treenikentällä. Itse toimin ilmoittautumisessa ja tuomarin sihteerinä. Kyseessä oli siis 1-2 luokkien kisat nin en voinut itse osallistua skaboihin. Cinco sai hengailla ilmoittautumisessa mukana, se on kyllä aika lungi kaveri kaikin puolin. Cinco sai paljon rapsutuksia ja niistähän se tykkää!.

Kisojen jälkeen hain oman laumani ja käytiin lenkillä. Sen jälkeen hieman treenailin rataa joka oli 1-luokkien agility rata. Tein Fyran kanssa sen parin otteeseen läpi ensin kisanomaisesti ja sen jälkeen palkaten sekä erilaisilla ohjauskuvioilla. Duo & Bellakin tekivät radan pienissä 5-7 esteen pätkissä. Sekä Lucas joka pääsi myö shieman humputtelemaan. Cincon kanssa valkkasin tiettyjä osia mitä treenattiin mm. takaa leikkausta ja eteen irtoamista. Kivat treenit ja oikein mukavaa kun kaikki oli kentällä valmiina.

Sunnuntaina kokosin porukoiden takapihalle uudet Agimetin kujakepit. Ne on lahja multa  Fyralle AVA-tittelistä tai itse asiassa ne osittain tarkoitettu myös Cincolle. Samalla kokosi loppuun perjantaina aloitetut verkkokepit. Nyt on toiset kepit sitten verkotettu ja Cinco voi alkaa pikku hiljaa tekemään keppejä wink Lenkin jälkeen niitä olikin pakko kokeilla ja täytyy sanoa että ekakertalaiseksi 12 keppiä ja vielä sellaisessa verkkohärdellin keskellä Cinco tuntui luonnonlahjakkuudelta. Se meni heti todella hyvin ja kovaa, ihan kuin se olisi unissaan treenannut. Asento oli heti hyvä: matala ja pää alhaalla. kesti hyvin palkan keppien päässä sekä niin että heitin sen. Otettiin pari toistoa molemmpin puolin eikä yhtään tarvinnut opastaa vaan se meni heti hienosti!.

Iltapäivällä lähdettiin Johannan ja Jackyn kanssa Riihivalkamaan lenkille. Miten voi olla että aina kun lähden lenkille alkaa satamaan vettä? niin oli tälläkin kertaa. Lisäksi lenkillä taas adrealiinit nousi pariin otteeseen. Ensin yksi typerä koiranulkoiluttaja jonka berni möllötti keskellä kapeata peltotietä eikä se voinut väistää mihinkään suuntaan. Me sitten ohitettiin se pellon kautta kera kuuden koiran. Lisäksi siellä oli muutenkin vilinää: oli autoliikennettä pariin otteeseen ja mopokin taisi tulla. Koiria sai ottaa yhtä mittaa kiinni. Johannalla oli kuitenkin kamera mukana ja sinne tallentui ihania kuvia!. Kuvista päätellen taisi koirilla olla kivaa coolKaikki kuvat  © Johanna Kuusi