Keskiviikkona pidin pitkän kesäloman joka kesti päivän wink Se vietettiin koirien kanssa Halikossa. Pakkasin koko köörin autooni ja ajeltiin Leena Piiraa tapaamaan. Mulla oli aikaa varattuna yhteensä 4 tuntia eli ehdittiin hyvin käsittelemään kaikki koirat. Yhtä koiraa käsiteltiin kerrallaan ja muut odottivat häkeissään.

Bella aloitti hoidot ja se oli jälleen niskasta todella jumissa. Se on kyllä Leenankin mukaan kuihtunut todella paljon 2 kk aikana. Kyllähän sen huomaa että se on kohta 12 vuotta. Aina ei jalka jaksa nousta ja muutenkin mummo on mukavuudenhaluinen. Lihaksisto on kadonnut ja eipä taida ruoka imeytyä kunnolla. Fyra tuli toisena käsittelyyn. Sen kanssa ollaan paljon puuhailtu viimeisen pari kuukauden aikana (kisattu normaalia enemmän). Tämän myös huomasi kireänä etuosana ja kipetyneestä vasemmasta pakarasta. Fyra on kyllä niin hauska tapaus. Nytkin se kiipesi Leenan syliin ja selvästi kuiskutteli jotain Leenan korvaan, unohtamatta tietenkään pusuja heart Duo ja Lucas oli tilanteeseen nähden hyvässä kunnossa. Duo on hieman toispuoleinen välilevystä johtuen. Mutta on niin ihanaa kun se pystyy elämään arjessa mukana. Kireä ja kankeahan se on mutta muuten hyvä. Lucas oli leikatun jalkansa kanssa hyvässä kunnossa. Selvästi vesikävely on tuonut voimaa vasempaan takajalkaan ja se on vahvistunut. Kun äijä käyttää tasaisemmin molempia takajalkoja ei rankakaan mene vinoon yes  Lopuksi Cinco pääsi vielä kokeilemaan käsittelyä. Pikku pentuja ei vielä käsitellä kunnolla, mutta katsottiin ranka ja lantio. Hienosti pikkuinen jaksoi keskittyä ja antaa käsitellä.

Ennen kotiin lähtöä käytin vielä koirat vaa'alla. Duo painoi 11,5 kg, Fyra 11,3 kg, Bella 7,5 kg, Lucas 9,2kg ja "pikku" Cinco 8,5kg blush Missä mun pentu on?. Kyllä minä olen nykyään niin dementikko. Lähdin tyytyväisenä ajelemaan lähes tunnin matkaa kotiin. Kotipihassa aloin purkamaan autoa ja ihmettelin minne olen laittanut koirien häkit: yksi vihreä kevythäkki ja metallihäkki?. No olin sitten jättänyt ne Halikkoon Ehyt-Areenan käytävälle... Toivottavasti saan häkit joskus itselleni takaisin. Vanhat ne on mutta silti ihan hyvät. Luoja, sama pää kesät talvet! surprise

Torstaina koirilla oli vapaata. Lenkkeiltiin kevyesti ja Fyra kävi ravilenkillä, koska me ei voitu aksata niin mentiin sitten Loimaalle kausitokoon Fyran & Cincon kanssa.
Ryhmä kokoontui ensimmäisen kerran ja siellä oli kyllä eritasoista väkeä. Häiriötä saatiin ainakin ihann riittävästi. Vielä kun siellä olisi uskaltanut tehdä kunnolla ilman että pelkää muita koiria tulevan niskaan (tunti oli sisällä hallissa). Keskityttiin lähinnä leikkimiseen sekä pikkuisiin asioihin. Tuntui että häiriötä oli niin paljon että sai aika paljon helpottaa asioita. Fyran kanssa tehtiin seuraamista pätkissä, luoksetuloa sekä liikkeestä maahanmenoa. Cinco keskittyi leikkimisen lisäksi, paikalla pysymiseen ja kontaktin säilyttämiseen. Ihmeen hyvin se kesti sen häiriön!. Pikku kävely tehtiin vielä tokoilujen jälkeen Minnan & Hyrrän kanssa. Tulipahan ainakin tehtyä jotain kun ajoi hallille...