Keskiviikkona oli pienen miehen pesu ja fööni päivä. Pesun välillä käytiin Cincon kanssa katsomassa Pukon kentällä. Siellä oli paljon tuttuja ja pennun piti morjestaa kaikki. Mikäli häntä ei huomattu niin hän juoksi pomppien perään. Hölmö heart

Torstaina käytiin töiden jälkeen heti Outin luona. Lucas oli kovin innoissaan nähdessään lajikumppanit. Äijästä tuli komea!. Kyllä se vaan on niin että paljas pylly on paras pyllywink Kiitos jellona-mammalle!

Koska pienellä miehellä oli niin hieno takapuoli pitihän sitä mennä näyttämään. Ehdittiin vielä oman seuran karkkipussikisoihin (kuukauden kohokohta). Käytiin lämppärilenkillä ja pakkasin koko klaanin autoon. Kentällä oli täysi kuhina päällä. Mun vanhus kolmikko osallistui eläkeläisiin (lue: raatoihin). Sain sitten juosta kolme rataa putkeen, kiitos Annille kun piti koiria kiinni.

Kaikki oli niin päteviä. Kyseessä oli 15. esteen hyppyrata ilman rimoja. Duo oli niin elementissään. Luoja sitä asennetta heart On se vaan niin ihana. Bella-mummokin laittoi parastaan, se kyllä hyppäsi jokaisen aidan tykönä. Lucas meni ensin tietysti näyttämään tuomarille ja ajanottajille hienoa takamustaan. Sen jälkeen vasta päästiin itse radalle. Lucas meni saparo keikkuen hienosti koko radan.

Mun mielestä on niin hienoa kun on tälläisiä juttuja mihin voi eläkeläisetkin osallistua. Nuo on aina niin innoissaan kun pääsevät tekemään, mulle tulee hyvä mieli kun näen sen ilmeen koirissa.

Fyra osallistui kilpailevien koirien karkkipussiradalle. Manki hoisi taas potin kotiin, vaikka ohjaaja unohti kahdesti radan. Fyra korjasi uskollisesti virheeni ja saatiin nolla sekä voitto!. Tosin minä ohjaajana en olisi ansainnut niitä karkkipusseja wink Harmi kun Fyra ei voinut niitä syödä. Kisojen jälkeen käytiin vielä Iiriksen ja poikien kanssa jäähdyttelylenkillä läheisessä pikku metsässä. Joo metsälenkki yhteensä seitsemän koiran kanssa paikalliseen koiranulkoilutus aikaan ei ollut paras idea. Ihmisiä oli metsässä ja kävelyteillä vastassa koirien kanssa ja ilman. Heti kun sai koirat vapaaksi sai ne taas kalastaa kiinni. Ei yhtään rentouttavaa!

Lucas-jellona heart