Maanantaina käytiin Hunnarilla lenkkeilemässä koko revohkan kanssa. Saatiin seuraksi Iiris ja pojat. Olipas lämmin ilma taas vaihteeksi, koiristakin huomasi että meno oli huomattavasti rauhallisempaa. Cinco ja Milou käveli jossain mutavellissä ja onneksi ehdin Lucaksen pelastamaan sieltä. Pieni mies rakastaa mutakylpyjä, mutta mun mielestä on paljon kivempaa kun se on puhdas ja siisti eikä haise pahalle. Lucas olikin sitten hieman pettynyt kun se ei päässyt tekemään mutahoitojaan.

Lenkin jälkeen vielä vähäsen tokoiltiin. Fyran kanssa otettiin käskytettynä seuraamista. Nyt lähdettiin suoraan lennosta (ei perusasennosta) ja ilme oli koko ajan tosi hyvä. Tehtiin myös luoksetuloa jossa yksi kokeenomainen ja sitten yksi pentuluoksetulo jossa Iiris piti Fyrasta kiinni. Tuli kyllä hyvin ja tarttui ihan intopiukeena leluun kiinni. Näitä on hyvä tehdä välillä!. Cinco otti myös pari pentu luoksetuloa suoraan leluun kiinni.

Lenkin jälkeen heitin muut koirat porukoille ja jatkettiin Cincon kanssa Riihimäelle. Mua hymyilytti kun se makasi takapenkillä häkissään jalat kohti kattoa. Aika rento tyyppi... Käytiin näyttely treenissä, ei kai sitä enempää tarvi treenata kuin kerran?. Itse asiassa se meni siellä häiriössä paremmin kuin kotona... Aikamoista kenguruloikkaa se on vielä, mutta sitäkin pitää ilmeisesti treenata enemmän kuin kerran? cheeky

Tiistaina lähdettiin viimeisen kerran Somerolle aksaamaan Aneten oppeihin. Aikataulut ei ollut paljoa myöhässä tällä kertaa, mutta meidän ryhmä sitten venyi hiukkasen. Rata oli kiva ja virtaviivainen, mulla on vaan tosi vaikea muistaa rataa jossa mennään pienellä alueella monta kertaa samoja esteitä. Fyran kanssa tehtiin ensin rata nollalla läpi ja sen jälkeen pätkissä. Toisella kierroksella se sitten kulki tosi hyvin, mutta kyllä minäkin sain juosta!.

Cincon kanssa otettiin myös kahdessa erässä. Kyllä se on muutaman viikon aikana oppinut sietämään häiriötä. Nyt ei enää singahdellut tuhanteen eri ilmansuuntaan. Otettiin pieniä 3-5 esteen pätkiä. Kivasti se meni ja intoakin löytyy. Loppu treenissä lensi veri kun Aneten leikittäessä Cincolta irtosi poskihammas, no ei sekään tahtia haitannut cheeky