Lauantaina lähdettiin heti aamusella ajelemaan kohti Heinolaa Fyran ja Cincon kanssa. Kyllä mua hieman heikotti kun kello soi puoli kuusi lauantai aamuna. Sama aika kun aina arkena. Aamulenkki ja sen jälkeen auton nokka kohti Kromfohrländereiden erikoisnäyttelyä. Matka kesti noin kaksi tuntia ja ilman suurempia ruuhkia. Perille päästiin tuuliseen ja pilviseen Heinolaan, mutta onneksi ei sentään satanut. Nopeasti häkin kanto kehän laidalle ja siellä olikin paljon tuttuja heart Mallalla oli teltta mukana johon sain tyttöjen häkin tungettua nurkkaan. Kiva kun sai häkin tuulelta suojaan.

Ländereitä oli ilmoitettu Harri Lehkoselle 26 kpl ja pentuja oli 11 kpl surprise 4 uros pentua ja 7 narttu pentua. Kaikki olivat vielä baby-luokassa. Cincon kanssa oltiin seisomista treenattu, mutta ei kauheasti liikkumista eikä hampaiden katsomista. Mielestäni jos koira tuntee olonsa pöydällä turvalliseksi (on pöytää treenattu) ja koira on avoin luonteeltaan ei hampaiden katsominen pitäisi olla mikään ongelma. Oli hauska mennä kehään 7 narttupennun kanssa yhtä aikaa. Me oltiin Cincon kanssa ihan loppu päässä ja saatiin rauhassa odotella. Tuomari laittoi meidät liikkumaan 2-3 parin jonoissa. Eihän siitä olisi mitään tullut jos kaikki olisi menneet samaan aikaan ympäri. Cinco jaksoi ihmeen hyvin keskittyä!. Aluksi oli ongelmia ravin kanssa, mutta kun se yhteinen sävel löytyi niin ravasi tosi kauniisti koko kehän ajan.
 

© Minna Hanski

© Minna Hanski

© Satu Kukkurainen

© Satu Kukkurainen

© Minna Hanski
Krumme Furche Femme Fatale "Ricca", Festina Lente "Cinco" ja Flammentanz  "Tofsan"
 
Esittämisen teki haastelliseksi kova tuuli joka oli tosi kylmä. Cincon kanssa yksilöarvostelu meni mielestäni hyvin. Se seisoi erinomaisesti pöydällä ja antoi hyvin tutkia itsensä. Jaksoi vielä seistä pitkän ajan tuomarin antaessa arvostelua. Meille pahin paikka oli kun tuomari kävi rivissä muutamaan otteeseen katsomassa pentujen ilmeitä. Tuomarilla oli vinkulelu kädessä jota vingutti. Cinco leluhullu oli haljeta riemusta vingun kuullessaan: mun lelu!. Kauan tuomari mietti ja valitsi 4 tyttöpentua jatkoon. Cinco ja Ricca-sisko olivat niiden joukossa. Liikuttiin vielä yhdessä kunnes tuomari näytti meille 1-paikkaa cool Cinco oli paras narttupentu ja sai KP:N. Tuomari sanoi että tämä on hyvin tasapainoinen ja reipas pentu. Olin ylpeä heart

© Minna Hanski

© Minna Hanski
Alma (Alobelin C-pentueesta) ja Cinco

Paras Pentu kilpailuissa taisteltiin Kiri-veljeä vastaan. Kiri veti pidemmän korren olemalla ROP-pentu ja Cinco VSP-pentu. Hienoa!!!. Tuomari vielä kysyi onko nämä sukua keskenään?. Voitiin todeta hymyillen, että sisaruksia. Tuomari totesi: niin arvelinkin wink

© Minna Hanski

© Satu Kukkurainen

© Minna Hanski

© Minna Hanski
Sisko ja sen veli... VSP-pentu Cinco (KF Festina Lente) ja ROP-pentu Kiri (KF Fix) /
Heinola 15.09.2012 BOS-puppy Cinco & BOB-puppy KiriCincon arvostelu: "Tasapainoisesti kehittynyt narttu pentu. Hyvä pää. Hieman kookkaat korvat mutta hyvä asentoiset korvat. Riittävät kulmaukset ikäisekseen. Hyvä runko.Oikeasentoinen häntä.
Esiintyy reippasti ja liikkuu hyvällä askeleella.

Aikamoinen tohina oli koko ajan ja tuntui että kaikkien kanssa ei ehtinyt edes rupattelemaan. Fyra kävi valioluokassa pyörähtämässä ja siinä oli 4 narttua kilpailemassa. Fyra seisoi hyvin ja oli nätisti pöydällä. Liikkeet olivat hyvät mutta kylmä tuuli teki selvästi liikkumisesta hankalampaa. Pitkään tuomari mietti Foxin ja Fyran välillä. Liikuttiin moneen otteeseen kaksistaan kehän ympäri. Lopuksi Fyra oli valioluokan 2 ja sai SA:n. Hyvä suoritus erkkarissa wink Mua nauratti kun luin arvostelua jossa luki Itsevarmasti esiintyvä. Fyra on omasta mielestään kuningatar  joten ei mikään ihme jos on hieman polleana kehässä cool

© Janet Jauhiainen
Cierimon Aida "Aida", Fannimer Amorphis "Maya" ja Fannimer Angelica "Fyra"

Fyran arvostelu: " Vahvarunkoinen narttu. Hyvä koko. Miellyttävä pää. Hyvät korvat. Hyvät kulmaukset. Oikea asentoinen häntä.
Turkki voisi olla hieman karheampi. Esiintyy itsevarmasti. Terveet liikkeet. Vasen ala- P2 puuttuu."

Kehien jälkeen ehdittiin vielä hetki rupattelemaan ja käytiin 6 sisaruksen kanssa leikkimässä läheisessä metsikössä. Kivaa niillä näytti olevan ja meno oli välillä jopa hurjaa. Leikkihetken jälkeen kierrettiin vielä kojut ja muistin viime tipassa hakea pokaalin kotimatkalle mukaan. Cinco sai valita itselleen jotain pientä, koska oli niin pätevä pentu. Cinco sitten valitsi itse ämpäristä kanin nahkan. Tottakai Cinco sen sitten sai smileyMalla oli vielä ostanut pennuille herkkupussit ja lelut. Ihana yllätys!. Cinco oli tosi iloinen pinkistä flamengosta. Se saikin sitten sunnuntaina kyytiä.
 

 © Satu Kukkurainen

 © Satu Kukkurainen
F-pentueesta paikalla 7/13: Ricca, Touho, Tofsan, Kiri, Cinco, Arttu ja Nitta


 © Satu Kukkurainen

 © Satu Kukkurainen

 © Satu Kukkurainen

 © Satu Kukkurainen

Upea päivä joka huipentui illalla tekstiviestiin. Kiri oli ollut BIS2-pentu ja Totti-iskä Veteraaneissa BIS3!. Totti oli myös VSP erkkarissa. Aivan huikeaa!!!. Oli ihana nähdä pitkästä aikaan kaikkia tuttuja, harmi vaan kun kaikkien kanssa ei ehtinyt kunnolla jutustelemaan.