Maanantaina lähdin suoraan töistä ajelemaan kohti Hämeenkyröä. Nappasin mukaani Duon joka meni käsittelyyn ja Bellan muuten vaan. Olaf oli hyvin tyytyväinen näkemäänsä vaikka edellinen kerta oli ollut kesäkuussa. Koko ajan se menee vieläkin eteenpäin. Vasen puoli on normaali mutta oikealla puolella on edelleen kireyttä. Tosin välilevy on ollut niin kipeä että voi osaksi olla myös "tapa" reagoida kun siihen kohtaan kosketaan.

Duo oli koko käsittelyn ajan todella nätisti. Sovittiin että seuraava tarkastus käynti olisi vuoden alussa. Laskettiin että Duo on joulukuusta lähtien käynyt akupunktiossa - ja laserissa 10 kertaa.

Tiistaina oli vuorossa Cincon Piskipalvelun Lastentarha. Siellä olikin sitten väkeä paikalla. Taisin laskea 8 koiraa?. Aika villi meno, mutta kyllä se Cinco siellä mukana touhusi muiden seassa. Kentällä otettiin luoksetulo häiriössä ja ohittelua. Cinco oli mainio!.

Keskiviikkona oli vuorossa Turku aksa Kelpokoirilla. Ensin oli vuorossa Elinan pentuaksa Cinco Cekopään kanssa. Luoja sentään! surprise Se on ihanaa kun on pentu jolla riittää draivia, mutta kun kiihko kasvaa ja toinen ei oikein vielä osaa kunnolla. Mitä siitä tulee? Sekasorto... Cinco ottaa tosi paljon kierroksia lelusta ja se sitten teke ihan mitä tahansa jota saa palkan. Treenattiin poispäin käännöstä. Cinco meni koko ajan hypyn edestä ja sitten se sinkosi takana olevaan putkeen ja sieltä hypylle hullun kiilto silmissä. Elina piti Cincosta kiinni ja se sanoi että se näyttää tosi villiltä. Mietittiin että  pitääkö sitä välillä palkata namilla kun se hieman rauhoittaisi?. Oppisi ehkä paremmin kuin ei toohottaisi niin paljoa lelun perään.

Otettiin myös pikku keinua ja pussia. Pikku keinulla päähän  juoksua ja pussia sitten yksittäin. Pussi meni erinomaisesti ja keinukin ihan kivasti. Itsenäisesti otettiin putkeen poispäin käännöksiä jotka sujui paremmin kuin hypyllä sekä itsenäistä hyppäämistä hypyllä. No sitä Cinco tekee jo nyt yksinään. On se aika veijari tapaus. Halusin pennun jolla on enemmän taistelutahtoa ja moottoria. No nyt mulla on sellainen joka kiihtyy nollasta sataan, mutta hallinta on sitten ilmeisesti lisävaruste?. Hyvä siitä tulee, olen aivan varma heart

Jaakon treenit meni Fyran kanssa hieman poskelleen. Koira teki kymppi plussan edestä hommia mutta ohjaaja oli hieman uninen. Alussa jouduttiin tekemään tosi paha sivuirtoaminen. Se sujui kyllä ihan hyvin, mutta sain noottia siitä mihin jätin koiran lähdössä. Muutenkin tuntui että ajatus ei kulkenut ihan täysillä. Kyllä me lopulta päästiin 15 esteelle kun Jaakko hieman potki perseelle.

       Päivän Plussat ja Miinukset:
  • + Fyran asenne erinomainen. Jaakon mukaan kulkee parhaiten mitä ikinä!
  • + Kontaktit! Nyt vauhtia ja paikka hyvä. Vapautus välillä ontuu, mutta muuten +++
  • + Sivuirtoaminen onnistuu vaikka ohjaaja yrittää heikentää koiran onnistumista
  • +/- Jaakon mukaan mun pitää lihoa tai tulla raskaaksi jotta mä en pysty juoksemaan niin kovaa :D Rytmitys kärsii ohjaajan liika innostumisesta.
  • - Ohjaajan pääkoppa ei pysynyt mukana
  • - Yhdessä kohtaa en osannut ajatella rataa loogisesti
  • ++ Mulla on pätevä Manki ja yksi kasvava Cekopää wink
Loppu jäähdyttely tehtiin Siljan ja kääpiöpinseri Niksin kanssa. Voi kun Niksi ja Cinco olisi halunnut leikkiä yhdessä. Oli vaan niin pimeätä jo yhdekstä eikä mitään sellaista paikkaa missä olisi vapaaksi voinut päästää. Hauskoja otuksia molemmat!.

Torstaina menin töiden jälkeen lenkille Paavolaan jonka jälkeen tehtiin hieman aksaa koko lössin kanssa. Fyra ja Cinco teki hyppyjumpat. Fyra teki myös keppejä ja Cinco poispäin käännöstä. Lisäksi Fyra otti keinun alastuloa ja Cinco päähän juoksua sekä ääntä. Bella, Duo ja Lucas ottivat hyppyjen kanssa pientä tekniikkaa. Kolmikko toohotti erinomaisesti,

Cincon valitsema kaninnahka riepu on molempien tyttöjen mieleen. Fyra sai ihan älyttömät kierrokset siitä lelusta. Se onkin nyt sitten lelu numero yksi!. Pitää hankkia toinen sillä epäilen ettei tuo pysy kauaa elossa wink