Perjantaina mentiin serkun ja hänen 7kk ikäisen Nemi-kleinin kanssa lenkille Hunnarille. Meillä on tapana tavata aina kahden kuukauden välein ja nyt oli taas tapaamisen vuoro. Tietenkin voisi useamminkin nähdä wink  Kaverukset: Cinco ja Nemi kyllä muistivat hyvin toisensa. Heti alkoivat leikkimään ja juoksemaan pitkin metsää. Cinco tietenkin esitteli hienoimmat kepit ja risut. Se tietenkin otti Nemiä päähän ja toinen juoksi kovaa Cincon perässä. Cinco kyllä antoi tasoitusta kun ei ihan luukut kiinni säntäillyt ympäriinsä. Fiksu kaveri kun tiesi ettei toinen pääse yhtä kovaa kun on niin paljon pienempi. Tunnin kaverit jaksoivat juosta ja me omistajat saatiin vaihtaa kuulumisia. Cinco olisi kyllä jaksanut juoksemistaan vielä pidempäänkin.

Lenkin jälkeen käytiin koko lössin kanssa Anoppilassa katsomassa 1,5-vuotiasta Asta-kummityttöä. Asta oli tullut Anoppilaan kyläilemään Helsingistä ja halusi nähdä koiria. Tehtiin sitten kunnon shokkihoitoa kun mentiin sisälle 5 koiran voimin. Hieman Astaa jännitti, mutta uteliaisuus voitti. Koiria Fyraa, Lucasta ja Cincoa oli kiva silitellä eikä koirat ollut moksiskaan pienestä ihmisestä. Duo ja Bella olivat lähinnä makkaraa kärttämässä jääkäpilla... Cincoa piti hieman katsoa perään koska se oli niin innokas pusuttelija ettei toinen mene ihan kumoon rakkauden osoituksista... Anoppilasta jatkettiin matkaa Minkiölle näyttelykoulutukseen. Siellä oli Cincon lisäksi paikalla berni ja kultsu. Cinco liikkui koko ajan tosi hyvin ja treenit meni muitenkin hyvin. Illalla sain kotiini koko jengin. Fyra pääsi pienen tauon jälkeen takaisin kotiin. Luoja se oli iloinen kun pääsi pidemmälle hihnalenkille ja sai olla mukana touhussa.

Lauantaina lenkkeiltiin Iiriksen ja poikien kanssa Hunnarilla. Cinco paineli taas ihan höpönä poikien kanssa. On se kumma jos ei koordinaatio ja kunto kasva tuolla juoksemisella. Fyra oli vielä sivussa kotona koska en uskalla sitä vielä hetkeen päästää juoksemaan kamujen kanssa kilpaa. Iltapäivällä kävin kuuntelemassa Heidi Rubenin BARF-luennon Loimaalla. Paljon mielenkiintoista asiaa, ihan kokonaan en raakaravintoon siirry. Lisänä ruokavaliossa se on hyvä juttu, olen silloin tällöin noille luita antanutkin. Varsinkin Cincon mielestä kaikki luut on tosi hyviä ja ennen kaikkea kivaa ajanvietettä.


Fyran 12 päivää vanha haava, hyvältä näyttää! smiley

Sunnuntaina lenkkeiltiin ihan normisti ja Fyra kävelee ihan normaaleja lenkkejä hihnassa. Tosin hän on sitä mieltä että voisi juosta jo vapaana. Muttei vielä viikkoon ainakaan. Cincon kanssa käytiin iltapäivällä kentällä hieman tekemässä kontaktien alastuloa sekä keinulla että puomilla. Keinulla tehtiin myös päähän juoksua. Samalla kun Pilvenmäellä käytiin niin Cinco pääsi ekaa kertaa katsomaan raveihin hevosia. Siellä oli hälinää ja meteliä, mutta hyvin Cinco jaksoi sielläkin keskittyä pieniin aktivointijuttuihin.
Cinco