Keskiviikkona oltiin Cincon kanssa Piskipalvelun Lastentarhassa. Koska mulla on nyt Cincon aksa Turussa tiistaisin ei päästä enään kuin satunnaisesti omaan ryhmäämme. Joudutaan nyt loppu kerrat kiertämään ryhmästä toiseen jotta saataisiin joskus kerrat täyteen.

Porukkaa oli jälleen paljon olisiko ollut 9 koiraa?. Yksi vanhempi perro ja samojedi uros muut olivat sitten pentuikäisiä. Cinco oli hyvin villi. Se ystävystyi muutaman käppänän kanssa sekä samojedin. Se juoksi pitkin peltoa hullun ympyrää ja yritti saada muut mukaansa. Kukaan ei jaksanut juosta niin kauaa kuin Cinco eikä kukaan muuten pysynyt edes perässä laugh Multa kysyttiin miten huollan omaa kuntoani kun pentukin menee noin kovaa. Cincolla taisi olla superlystiä!. Kentällä otettiin sivulletuloa sekä koirien ohittamista. Me hieman leikittiin lelulla sivussa välillä kun meinaisi nappulalla käydä aika pitkäksi.

Torstaina oltiin sovittu treffit Minnan ja poikien kanssa Elonkiertoon. Eipä oltu lenkkeilty hetkeen yhdessä, voi miten kivaa oli turista pitkästä aikaan ihan rauhassa. Nopeasti kului puolitoista tuntia. Mulla oli kaikki länderitytöt mukana ja voin sanoa että Fyra oli ratketa riemusta kun pääsi mukaan kaverilenkille. Fyra aloitti haukkumaan jo hyvissä ajoin ennen kuin päästiin perille (melkein alusta asti). No tietenkin Bella & Duo yhtyivät mukaan ja loppujen lopuksi kaiken kruunasi Cincon ulvonta takapenkillä häkissä... Mun pitäisi kyllä ehdottomasti joskus kuulla kun mun auto ajaa jonkun ohitse siis sillä tavalla että olisin itse ulkopuolella.

Koirilla oli kyllä superkivaa ja jokainen hepuloitsi vuorotellen. Cincon mielestä pojat oli niin ihania ja Rasmusta piti käydä suudelmoimassa monta kertaa. Uuno bordercollie oli maailman mahtavin juoksukamu. Cinco painoi Uunon perässä ja välillä toistepäin. Hyvin Cinco pysyi perässä ja edellä wink Oli kyllä hauska nähdä miten kovin Cinco näyttä Uunosta tykkäävän ja taisi se Uunokin vähän tykätä. Kamut ei kuitenkaan ole lenkin merkeissä nähnyt kovin useasti ehkä pari kertaa?. Kiitos Minnalle lenkistä ja otetaan hieman nopeammalla aikataululla uusiksi...