Perjantaina käytiin täyttämässä ruokavarastoja Mustissa ja Mirrissä. Käveltiin Cincon kanssa samalla ravilenkki flexin kanssa. Siellä olikin sitten ihmisiä ja koiria. Yksi nainen tunnisti heti länderin ja kyseli mistä tämä koira on. Vastasin että Mikkelistä ja Tiina on kasvattaja. Tämä nainen ilmeisesti tunsi Tiinan jostain 80-luvulta?.  Cinco sai häneltä kehuja ulkonäöstä ja avoimesta luonteesta. Tällä naisella on kasvatus historiaa ainakin kettiksistä ja cairneista. Nimeä en vaan hoksannut kysyä blush Hyvin hän tiesi kuitenkin rodun...

Lauantaina lähdettiin Cincon kanssa Turkuun Messuhallissa pidettyyn KV-näyttelyyn. Cinco sukelsi väen paljoudessa kuin kalavedessä, mulle vaan meinasi tulla stressi ennen kehää. Ländereillä piti olla tuomarina Norjalainen Kari Granaas Hansen. Tepasteltiin kehälle numero 20 ja siellä oli tuomarin pöytä missä luki Tanya Ahlman-Stockmari. Kehän läheisyydessä ei ollut ketään. No minä sitten menin kysymään tilannetta naapurikehän sihteereiltä ja käskivät menemään infoon (netissä ei ollut asiasta mitään tietoa). Infossa kerrottiin tuomarin muutoksesta ja me ollaan edelleen kehässä 20. No sinne me palauduttiin Cincon kanssa ja levitettiin oma pieni leirimme. Mua hieman epäilytti kun kukaan ei tullut siihen kehän läheisyyteen. Länderit oli eka rotu mutta sen jälkeen oli monta muuta rotua. Ketään ei ollut missään. Muutama minuutti ennen kehän alkua kehätoimitsija tulee hakemaan meitä. Meidän piti olla kehässä numero 14... ja tuomari aloittaa juuri arvostelun.

Kamat kassiin ja seikkailtiin toimitsijan perässä. Meillä oli sitten loppujen lopuksi Serbialainen tuomari surprise No onneksi meitä tultiin hakemaan koska mulle oli infossa annettu väärää tietoa eikä mistään sitä tietoa ollut esillä. Kauhealla kiireellä kehään. No tämä Dusan Paunovic vaikutti ihan mukavalta nuorelta miestuomarilta. Cinco liikkui hyvin ja esiintyi hyvin. Se ravasi jälleen tosi hyvin eikä yhtään ihmetellyt sisähallin mattoa ja ahtaita kehiä. Tosin musta tuntui että tämä tuomari ei kyllä länderiä kovin hyvin tuntenyt. Tuomari mm. katsoi Cincolta pallit? laugh Arvostelu oli ihan ok. Tosin mielestäni Cincolla on vahva luusto ja kaulaakin siltä löytyy. Samaten kun hieman nauratti kommentti liikkeistä, joo on varmaan löysä edestä ja puikula takaa kun ikää on 7kk... Mutta ROP-pentu. Hieno Sinkoliini heart Kehän laidalla meitä tuli muutama länderistä kiinnostunut katsomaan ja moikkaamaan. Cinco oli erinomainen malli esimerkki ja sai paljon kehuja käytöksestä. Eipä noista kolmesta kyselijästä kukaan olisi uskonut että Cinco on vielä ihan pentu ja ekaa kertaa sisähallissa näyttelyssä. Mukavia ihmisiä olivat ja toivottavasti Cinco auttoi rotuun ihastumisessa smiley Kehän jälkeen pyörittiin tovi messuhallissa ja käytiin katsomassa kojuja ja katsomassa leijona kehää.


ROP-pentu Cinco (BOB-puppy Cinco)

Turku INT 20.10.2012 Judge: Dusan Paunovic
7 months correct puppy female. Good built for age.
Correct strong head. Good bite.
Enough long neck. Enough chest & bones.
Enough topline. Correct tail. Bit close in hocks.
Little loose in front movement.
Excellent conditition & temprement.

 
Kotimatkalla sain idean poiketa Tuulissuolla Tsaun kisoissa. Siellä oli Piirinmestaruudet käynnissä. Cinco oli ihan super iloinen kun se näki että päästiin aksahalllille. Oli kiva nähdä tuttuja, mutta niin outoa olla katsoja roolissa!. Ihan teki mieli kisata... Jos vielä tovi taukoillaan ja sitten palataan entistä parempina (?) kentille. Kiva oli myös huomata kuinka moni tuli kysymään missä me ollaan oltu tovi kun meitä ei ole missään näkynyt. Osa oli jo pelännyt että on sattunut jotain ikävää. Kiva huomata että meitä on kaivattu. Oli kyllä huomattavasti rennompaa olla katselemassa ja sai rauhassa juoruta. Käytiin Anskun ja Svingin & Hepun kanssa pikku kävelyllä ja Cinco sai tutustua hienoon tätiinsä (vai mikäköhän sukulainen on jos Cincon Mummo on Svingin Emä?) joka myös voitti ansaitusti Piirinmestaruuden.
 
Minäkö söpö?Krumme Furche Festina Lente "Cinco"  (7 months)