Tiistaina käytiin nopeasti TT-treeneissä. Oli hyvä mennä tokoilemaan kun Minna tarjosi Uunon TVA-tittelistä herkkuja, slurps! cheeky Ehdittiin tekemään Fyran ja Cincon kanssa muutama kerta ruutua. Fyra löysi hyvin ruudun ja palkka vietiin ruutuun "salaa". Tauon aikana Fyran oppinut myös vaihtamaan lelua toiseen samanlaiseen. Ennen se rallatteli yksinään lelun kanssa, mutta nyt vaihtaa sen jo toiseen samanlaiseen. Cinco otti myös ruutua täydeltä parinkymmenen metrin matkalta. Ensin otettiin lyhyeltä ruutuun ja meni lelulle ja sitten pitkältä. Ensin se kaarsi putken painon tykö mutta korjasi itse linjansa ruutuun. Fiksu penneli!.

Heitin muut koirat porukoille ja lähdettiin Cincon kanssa aksaamaan Turkuun. Vuorossa oli Kelpokoirien jatkokurssi jossa kouluttajana oli Elina Jänesniemi. Cincon lisäksi ryhmässä oli toinenkin länderi Kaisan ohjaamana Pilkku smiley Koko tunti tehtiin tiiviisti hommia. Välillä pidettiin taukoa ja käytiin ulkona. Tällä kertaa aiheena oli pimeät putki kulmat joita tehtiin parilla suoralla putkellä sekä mutkaputkella. Lisäksi tehtiin pituutta jossa oli pari kalikkaa ihan kiinni toisissaan. Tehtiin suorana ja niin että koira joutui kääntymään. Tehtiin muutama toisto ja tauko. Useita toistoja ei tehty koska Cinco on vielä sen verran nuori iältään. Lisäksi  harjoiteltiin "okseria" jossa koira oppii katsomaan takimmaista rimaa (mentiin suoraa ja opeteltiin kääntymistä). Cincolla oli pehmo rima kintereen kohdalla (n. 10 cm) ja hämäyksenä oli pari ylimääräistä aitaa joissa ei ollut rimoja.

Cinco jaksoi todella hyvin tehdä töitä ja se leikki koko tunnin hyvin innokkaasti. Välillä yritin sitä hieman rauhoitella kun se olisi vaan halunnut leikkiä ja tehdä hommia. Se on niin hassua kun se on niin kova tekemään hommia, mutta täytyy vaan itsellä pitää järki päässä ettei liikaa tee sen kanssa. Toinen on vaan niin innokas opiskelija heart